Alertă alimentară! Bomboane de ciocolată, retrase din magazinele Mega Image

de | 07.11.2023 09:11 | Eveniment, Național

O nouă alertă alimentară a fost emisă de către Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și Pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA). De această dată, este vorba despre cunoscutul lanț de magazine Mega Image, care a retras de la vânzare un produs alimentar căutat de români cu precădere în preajma sărbătorilor.

Clienților li se recomandă să nu îl consume. Este vorba despre un sortiment de bomboane de pom.

Mai precis, Mega Image anunță retragerea produsului „Milka Bomboane Pom cu Oreo 300 de grame”, cu numerele de lot ZCT0232641; ZCT0232642, având termenul de valabilitate: 31.03.2024.

image - Alertă alimentară! Bomboane de ciocolată, retrase din magazinele Mega Image

Potrivit anunțului de rechemare făcut de Mega Image și publicat pe site-ul ANSVSA, produsul nu ar fi etichetat corespunzător și nu ar prezenta toate informațiile obligatorii în limba română despre prezența alergenilor: lapte, grau, soia, alune de padure.

Dorim sa va aducem la cunoștință că Mega Image a retras de la vânzare produsul MILKA BOMBOANE POM CU OREO300G cu numere de lot ZCT0232641; ZCT0232642 cu termenul de valabilitate: 31.03.2024.
Retragerea produsului de pe piață și rechemarea acestuia de la consumatori au fost declanșate la solicitarea furnizorului, având în vedere că nu prezintă toate informațiile obligatorii în limba română, alergeni: lapte, grâu, soia, alune de pădure.”, anunță Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și Pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA).

Sfaturi pentru clienții Mega Image

Cei care au cumpărat acest produs sunt rugați să nu îl consume și să meargă în magazinele Mega Image pentru a-l returna. Oamenii sunt nevoiți să prezinte bonul fiscal pentru a-și primi banii înapoi.
Clienții sunt rugați să returneze produsele cu datele menționate anterior până la data de 17 noiembrie 2023.

Considerând că sănătatea consumatorilor este cea mai importantă, Mega Image solicită clienților să NU consume produsele cu loturile sus menționate și roagă cu amabilitate să le distrugă sau să le returneze la punctul de vânzare din care s‐a achiziționat produsul. Este necesară prezentarea bonului fiscal.
Consumatorii sunt rugați să returneze produsul cu datele menționate mai sus până la data de 17.11.2023. ”, precizează ANSVSA

Mega Image le cere scuze clienților pentru neplăcerea creată și îi asigură că este monitorizată permanent calitatea și siguranța produselor.

Sursă foto: mega-image.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Gest șocant în Pitești! O femeie s-a aruncat de la etajul doi

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mega Image