Alertă alimentară! Tartă cu rubarbă şi căpşuni, retrasă de la comercializare de Kaufland

de | 11.10.2023 13:26 | Național, Eveniment

În ultima perioadă, tot mai multe produse au fost retrase de pe rafturile magazinelor, ca urmare a unor probleme descoperite.

Acum, Autoritatea Naţională Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) anunță că un nou produs alimentar a fost retras de la comercializare.

Este vorba despre un lot din produsul „Tartă cu rubarbă şi căpşuni”, comercializat de magazinele Kaufland.

Conform sursei citate, acesta a fost retras deoarece pot exista bucăţi mici de plastic albastru pe suprafaţa produsului.

B+F Bakery & Food GmbH informează asupra faptului că în cazul anumitor produse «Tartă cu rubarbă şi căpşuni K-Classic» 1250 g pot exista bucăţi mici de plastic albastru pe suprafaţa acestora. Clienţii sunt rugaţi să returneze produsul cu datele de identificare de mai jos şi vor primi contravaloarea acestuia”, este anunțul transmis de Kaufland

Cumpărătorii care au apucat să achiziționeze produsul „Tartă cu rubarbă și căpșuni K-Classic” 1250g, cu data de valabilitate 10.2024, sunt rugați să nu îl consume și să îl returneze în magazine, unde vor primi contravaloarea acestuia.

Ne pare rău pentru acest incident și vă asigurăm că am luat măsuri imediate. Calitatea produselor reprezintă o prioritate pentru noi.
Vă mulțumim pentru înțelegere!”, transmit reprezentanții Kaufland

foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Pleci în Franța? MAE a transmis o atenționare de călătorie

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ANSVSA