Iată cum arată. Floriștii pregătesc decorurile pentru deschiderea târgului ”Toamna piteșteană”

de | 11.10.2023 13:32 | Pitești, Administrație

Cristian Gentea, primarul Piteștiului, a publșicat în ultima postare o serie de imagini cu floriștii de la Salpitflor Green SA care pregătesc o serie de decorurile pe care cetățenii le vor putea vedea la ediția din acest an a târgului ”Toamana piteșteană”.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea Sursă foto: Facebook Cristian Gentea

Mâine se deschide cea de-a 17-a ediții a festivalului ”Toamna piteșteană”. Peste 150 de comercianți, majoritatea producători locali, sunt înscriși la participarea la târgul tradițional al produselor de toamnă, ce va avea loc în perioada 12 – 22 octombrie. Vă reamintim că târgul de fructe și legume, completat cu secțiunile ce vor oferi produse apicole și zaharoase, conserve de sezon și must, va fi amenajat în Piața ”Vasile Milea”, iar în Piața Primăriei se va desfășura un alt eveniment așteptat de piteșteni, Street Food Festival.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea

”Se apropie deschiderea târgului ”Toamna piteșteană”!

Floriștii din cadrul Salpitflor Green SA pregătesc decorurile. Este încă un mod prin care celebrăm frumusețea și bogăția sezonului, dar și o invitație de participare la evenimentele din orașul nostrum”, a transmis Cristian Gentea.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Campionatul Național pe echipe masculine. Pitești, în Divizia A la șah!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești