Bascov: Tânăra care a vrut să se omoare, sărind în pasajul auto, salvată de polițiști!

de | 04.07.2023 16:14 | Știri, Eveniment, Județean

Informații noi

Autoritățile argeșene au fost în alertă, în această după-amiază, după ce o tânără de 22 de ani, din Vâlcea, a amenințat că se aruncă de la înălțime, în zona pasajului rutier din localitatea Bascov.

b561740f 7cbd 4456 99be 6db90ef8a020 - Bascov: Tânăra care a vrut să se omoare, sărind în pasajul auto, salvată de polițiști!

La data de 04 iulie a.c., în jurul orei 15.30, un echipaj din cadrul Biroului Rutier Pitești, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe strada Serelor, din localitatea Bascov, au observat o femeie, care se afla pe o schela de susținere a unei conducte de transport gaze naturale, la aproximativ 5-6 m înălțime și amenința că se aruncă, fără a avea vreo solicitare anume.”, transmite IPJ Argeș

De asemenea, la fața locului s-a deplasat și un echipaj din cadrul Secției de Poliţie Rurală Bascov, dar și echipaje de pompieri și un negociator din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș.

Din fericire, totul s-a terminat cu bine, iar tânăra a scăpat teafără, fiind convinsă de un agent din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov și negociatorul din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș să renunțe la gestul său extrem.

Cei doi au reușit să o imobilizeze, iar ulterior au coborât-o, în siguranță la sol, de unde a fost preluată de un echipaj medical și transportată la o unitate medicale de specialitate.

Știre inițială

În aceste momente, autoritățile  argeșene sunt în alertă.  O femeie amenință că se aruncă în gol de pe podul din Bascov.

Momentan nu se cunosc motivele pentru care femeia vrea să recurgă la acest gest extrem.

La fața locului s-au deplasat forțele de intervenție, iar polițiștii încearcă să o convingă să coboare de pe structura metalică a podului.

În zonă, traficul se desfășoară cu greutate.

Vă reamintim că în cursul zilei de ieri, un alt argeșean a încercat să își pună capăt zilelor.

Copleşit de problemele familiale tot mai apăsătoare, un bărbat de 47 de ani, a sunat ieri, în jurul orei 12.20, la 112, amenințând că își pune capăt zilelor.

În urma apelului, jandarmii împreună cu polițiștii argeșeni au pornit în căutarea acestuia în zona localității Lerești.

Din fericire, el a fost salvat în ultimul moment de un jandarm din zonă.

Deși se afla în timpul său liber, jandarmul Darie Valentin nu a ezitat să meargă în căutarea bărbatului pe care l-a găsit, în jurul orei 16:53 în satul Voinești, în apropierea casei părintești.

În urma discuțiilor dintre cei doi, bărbatul s-a liniștit. Ulterior, argeșeanul a fost preluat de un echipaj de poliție.

Pentru consiliere în situaţii de criză suicidară puteţi contacta Alianţa Română de Prevenţie a Suicidului între orele 19.00 și 7.00 la numărul de telefon 0800 801 200 (apelabil gratuit la nivel naţional din orice reţea) sau prin e-mail la sos@antisuicid.ro.

Pentru sprijin și prim-ajutor psihologic puteți contacta hub-ul antidepresie, primul de acest fel din România, la numărul de telefon 037 445 6420 (apelabil gratuit la nivel național din orice rețea). Linia este deschisă non-stop. În cazul în care simțiți că sinuciderea este iminentă, apelați de urgență 112.

Știre în curs de actualizare.

sursă foto IPJ Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Argeș: A vrut să se sinucidă, dar un jandarm aflat în timpul liber l-a salvat!

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bascov