O alertă cu bombă a produs panică pe Aeroportul din Strasbourg!

de | 19.10.2023 21:51 | Știri, Eveniment

O alertă cu bombă a avut loc pe Aeroportul din Strasbourg, acolo unde se aflau mai mulţi europarlamentari, printre care și reprezentanți români, care au fost evacuați de urgență.

O dată cu amenințarea, cursele au fost suspendate, iar aeroportul a fost evacuat.

Rareş Bogdan, europarlamentar român, a declarat în această seară, la Antena 3 CNN, că unii dintre ccei prezenți au fost nevoiți să se întoarcă în oraș sau au căutat surse alternative de transport, potrivit sursei citate anterior.

Au evacuat aeroportul, au intrat forțele de securitate. Mai mulți europarlamentari români, italieni, greci, bulgari, polonezi au fost întorși la Parlament iar unii au ales să meargă spre Basel, la jumătate de oră s-a închis și aeroportul din Basel și practic singura posibilitate a rămas să mergem spre Frankfurt sau să așteptăm redeschiderea aeroportului din Strasbourg.”, a precizat Rareş Bogdan la Antena 3 CNN.

 

sursă foto: digi24.ro

descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un bărbat din Satu Mare a furat mașina firmei și a făcut accident cu ea, după ce a fost concediat.

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Parlament

Ultimele articole