anchetaonline.ro

Alertă în satul Lacurile! Un incendiu a izbucnit lângă fondul forestier

de | 11.09.2023 16:49 | Județean, Eveniment, Importante

Informații noi

Ajunse la fața locului, forțele de intervenție au constatat că incendiul se manifesta pe o suprafață mare de teren, în focare dispersate.

Potrivit ISU Argeș, până în momentul de față, aproximativ 3 hectare de teren pe care se afla vegetație uscată au fost afectate de flăcări.

Din fericire, salvatorii argeșeni au reușit împiedicarea propagării flăcărilor la fondul forestier, iar în aceste momente acționează pentru lichidarea ultimelor focare.

De asemenea, în sprijinul pompierilor s-a deplasat și personal al Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență al localității, iar intervenția echipajelor de la Detașamentele Pitești și Câmpulung, nu a mai fost necesară.

Știre inițială

Un incendiu a izbucnit, în urmă cu puțin timp, în apropierea fondului forestier din localitatea Ciofrângeni, satul Lacurile.

La fața locului intervin două echipaje de pompieri de la Detașamentul Curtea de Argeș și Punctul de Lucru Tigveni, cu o autospecială pentru stingerea incendiilor și accesorii de primă intervenție.

Totodată, în sprijinul acestora se deplasează încă două echipaje de la Detașamentele de Pompieri Pitești și Câmpulung cu o autospecială pentru stingerea incendiilor de pădure și mijloace de stingere specifice ale unor astfel de incendii.

Momentan nu se cunoaște dacă există persoane rănite.

Știre în curs de actualizare.

Sursă foto ISU Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Muniție din Primul Război Mondial, descoperită într-o pădure din Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ciofrângeni