ALERTĂ de urgență în Mărăcineni! Un urs se află în zona „Vila lui Ceaușescu”!

de | 22.05.2023 21:31 | Știri, Eveniment, Județean, Rural

Este ALERTĂ de urgență în sat Argeșelul, comuna Mărăcineni, Argeș, după ce a fost semnalată prezența unui urs în zona „Vila lui Ceaușescu”.

Este deja pentru a doua oară în ultimele 24 de ore și pentru a treia oară în ultima săptămână în Argeș, când urșii bagă spaima în localnici.

O alertă de urgență transmisă de către ISU Argeș atenționează oamenii să păstreze distanța și să rămână în case, pentru siguranța lor.

urs mesaj - ALERTĂ de urgență în Mărăcineni! Un urs se află în zona "Vila lui Ceaușescu"!

Info Maracineni

De asemenea, și primarul comunei Mărăcineni, Nicu Dascălu, a transmis, pe Facebook, un mesaj de atenționare pentru cetățeni. Acesta trage un semnal de alarmă și le transmite locuitorilor din zona vizată să protejeze animalele din gospodărie, fără a se expune pericolului.

nicu dascalu urs - ALERTĂ de urgență în Mărăcineni! Un urs se află în zona "Vila lui Ceaușescu"!

Problema urșilor în județul nostru nu este una nouă, însă în ultima lună, prezența lor a fost semnalată mult peste cea normală. În ultima lună doar, prezența urșilor a fost sesizată de nu mai puțin de 5 ori, iar în acest weekend a existat și o victimă.

Argeșenii sunt îngroziți, iar lucrurile nu par să se îmbunătățească. Prezența urșilor este din ce în ce mai deasă în ultima perioadă. Localnicii le cer autorităților ajutorul, înainte ca lucrurile să degenereze.

Foto background G4Media.ro

Foto 2 Info Maracineni

 

Citiți, mai multe, despre subiect, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Detalii noi despre atacul urșilor de la Băbana!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole