anchetaonline.ro

Au fost aleși președinții organizațiilor PSD din Merișani, Arefu și Albeștii de Argeș

de | 22.10.2022 17:17 | Știri, Județean, Politic

Astăzi, 22 octombrie au avut loc Adunările Generale de Alegeri în organizațiile locale PSD din Merișani, Arefu și Albeștii de Argeș.

La Merișani a fost ales în funcția de președinte al organizației locale PSD primarul Luigi Marius Ionescu, la Arefu a fost ales președinte, primarul Gheorghe Stoican, iar la Albeștii_de_Argeș, Nicolae Scarlat.

PSD Arges

La Adunările Genetale din cele trei localități au fost prezenți Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, deputații Simona Bucura Oprescu, secretar executiv al PSD Argeș și Remus Mihalcea, vicepreședinții CJ Argeș Marius Nicolaescu și Adrian Dumitru BUGHIU, primarul Constantin Panțurescu de la Curtea de Argeș, consilierii județeni Bogdan Bălan și Monalisa Ioniță, precum și Ghiorghe Vătășescu, Loredana Stancu și Nicolae Stancu, secretari tehnici.

PSD Arges

Felicitări și mult succes în activitatea politică și administrativă echipelor din PSD Merișani, Arefu și Albeștii de Argeș!” transmite echipa PSD Argeș.

PSD Arges

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: