Medicul chirurg Alexandru Iacobescu – noul manager general al Spitalului Colentina

de | 21.04.2024 15:30 | Din ediția tipărită, Județean, Lifestyle

  • De la conducerea Spitalului Mioveni la cea mai mare unitate din București

După ce a coordonat din funcția de director medical, timp de 2 ani și jumătate, activitatea din Spitalul orășenesc Mioveni, medicul chirurg Alexandru Iacobescu a fost uns, recent, ca manager general al Spitalului Clinic Colentina.

operatie poyteca iacobescu - Medicul chirurg Alexandru Iacobescu – noul manager general al Spitalului Colentina

Cu experiența acumulată în funcția de conducere, cu provocări diverse, în special în perioada de COVID, Alexandru Iacobescu preia o structură mult mai complexă decât cea din Argeș, cu circa 1.000 de paturi și nu mai puțin de 28 de secții. Nu este primul medic cunoscut în Argeș care coordonează Spitalul Colentina. Înainte de a candida la Parlamentul României și a fi ales ca  deputat, medicul ORL Remus Mihalcea a fost managerul general al unității medicale din Capitală.

Alexandru Iacobescu

Alexandru Iacobescu este absolvent al Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București, în cadrul căreia a urmat și studiile doctorale, specializarea Chirurgie Generală. În parcursul său profesional a mai activat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu, Spitalul Clinic de Urgență „Sfântul Ioan” București, iar din echipa Spitalului Clinic Colentina face parte dinainte să vină la Mioveni. S-a format ca chirurg sub îndrumarea unui reputat specialist, medicul primar Teodor Potecă, alături de care încă efectuează intervenții chirurgicale, unele chiar în premieră.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

PITEȘTI. Bucurați-vă de o plimbare cu barca plină cu lalele în Parcul Ștrand!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/sofia-paul/" target="_self">Sofia Paul</a>

Articol scris de Sofia Paul

Jurnalist cu peste 10 ani de experiență în presă pasionată de fotografie și călătorii.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Alexandru Iacobescu