anchetaonline.ro

Alianța pentru Patrie s-a tunat cu blondine care vor creșterea natalității

de | 14.03.2022 10:09 | Pamflet

Liviu Dragnea, liderul de facto al Alianței pentru Patrie, trece printr-o perioadă de nostalgie, probabil, după vremurile în care era împreună cu tânăra Irinuca. În partidul său au început să intre, rând pe rând, blondine cu sex-appeal, după modelul femeilor dace, frumoase și puternice. În numărul trecut vă prezentam pe președinta Organizației de Femei a APP Argeș, Denisa Popescu. Aceasta se arăta  îngrijorată de suferința conceptelor care ar putea să nu existe și declara că… „dacă egalitatea nu există, egalitatea are de suferit”.

Săptămâna trecută, în mediul online s-a afirmat o altă doamnă, tot blondă și atrăgătoare, Lilla Debelka, româncă adevărată, numită în fruntea APP Bihor. Mizând pe apariția sa de „starletă” (ca să-l cităm pe vicepreședintele CJ Argeș, Adrian Bughiu), partidul o plimbă pe la filiale din întreaga țară și este doar o chestiune de timp până când va descinde și pe plaiurile noastre străbune. Doamna Lilla cere imperios măsuri pentru încurajarea natalității și sprijinirea tinerilor „să găsească sensul și frumusețea întemeierii unei familii”.

Lilla Debelka - Alianța pentru Patrie s-a tunat cu blondine care vor creșterea natalității

Ca și Dorin Mărășoiu, președintele APP Argeș, și doamna Debelka provine tot din PSD, partid care l-a dat țării pe marele patriot și martir Liviu Dragnea. Nu mai departe de anul 2020, doamna își călătorea fizicul apetisant prin țară, alături de social-democrații de frunte, reușind să-i atragă atenția inclusiv deputatului Nicolae Georgescu, lângă care, de altfel, s-a și imortalizat pentru posteritate. După cum se vede din expresia domnului deputat, acesta abia se putea concentra, ținându-și privirea în jos, ca să nu cadă în ispită.

Citește articolele pe același subiecte: Adrian Bughiu | Alianța pentru Patrie | Denisa Popescu | Dorin Mărășoiu | Liviu Dragnea | PSD
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/iulia-badulescu/" target="_self">Iulia Bădulescu</a>

Articol scris de Iulia Bădulescu

Jurnalist cu 21 de ani de experiență în presă, fiind specializată pe secțiunile de politică, administrație și pamflet, cu abilități editoriale complexe. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare: