Alin Berevoescu a fost numit inspector-șef al ISU Argeș

de | 09.05.2024 11:47 | Județean, Eveniment

Colonelul Alin Berevoescu a fost numit inspector-șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș începând cu data de 07 mai, în urma promovării concursului organizat pentru ocuparea funcției de inspector șef al ISU Argeș.

Alin Berevoescu și-a început cariera în Arma Pompieri în anul 2000, când a fost admis în cadrul Academiei de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza„ – Facultatea de Pompieri, iar la 5 ani după aceea a primit repartiție la Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Țara Bârsei„ al județului Brașov.

Acesta a fost comandantul Detașamentului 1 de Pompieri Brașov din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Țara Bârsei„ al județului Brașov, funcție ocupată până în anul 2009, când s-a mutat la Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Cpt. Puică Nicolae„ al județului Argeș. Aici și-a desfășurat activitatea în cadrul Structurii de Securitate, apoi comandant la Secția de Pompieri Costești în anul 2010, iar în anul 2017 a fost împuternicit Șeful Centrului Operațional Județean și ulterior, în următorul an, a promovat concursul de ocupare a funcției de prim-adjunct al inspectorului șef în cadrul comenzii unității.

De asemenea, șeful pompierilor argeșeni  a absolvit și cursurile pentru „Comandant Operaţiuni de Salvare – Director de Salvări Medicale”, „Managementul Situațiilor de Urgență”, dar și a masterului în „Hidrodinamica şi gazodinamica maşinilor şi instalaţiilor” de la Universitatea Politehnică Bucureşti – Facultatea de Inginerie Mecanică şi Mecatronică.

Sursa foto: ISU Argeș

Citiți de asemenea pe anchetaonline.ro

Incendiu violent într-o gospodărie din Moșoaia

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/berta-dima/" target="_self">Berta Dima</a>

Articol scris de Berta Dima

Absolventă a programului de master Jurnalism Tematic, Universitatea București, experiență în presă din anul 2020, pasionată de domeniul social.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Alin Berevoescu | ISU Argeș

Ultimele articole