Alin Călinescu – Campus școlar nou: investiție majoră în educație și dezvoltare

de | 22.05.2024 19:10 | Mioveni, Politic

Alin Călinescu, candidat PNL la Primăria Mioveni anunță o inițiativă importantă pentru educație și anume construirea unui campus școlar nou.

Având în vedere numărul tot mai mare de copii și expansiunea continuă a zonei rezidențiale, venim cu inițiativa de a construi un nou 𝐜𝐚𝐦𝐩𝐮𝐬 𝐬̦𝐜𝐨𝐥𝐚𝐫, ultra-modern, în zona străzii Răsăritului Pruni”, transmite Alin Călinescu
Tânărul candidat transmite și un rezumat cu principalele detalii ale acestui proiect, după cum urmează:
✅ Terenul pe care vom construi noul campus va fi achiziționat de la proprietarii privați. Va fi un campus școlar complet, care va include 𝐨 𝐠𝐫𝐚̆𝐝𝐢𝐧𝐢𝐭̦𝐚̆, 𝐨 𝐬̦𝐜𝐨𝐚𝐥𝐚̆ 𝐩𝐫𝐢𝐦𝐚𝐫𝐚̆ 𝐬̦𝐢 𝐮𝐧𝐚 𝐠𝐢𝐦𝐧𝐚𝐳𝐢𝐚𝐥𝐚̆.
✅ Pe lângă sălile de clasă, vom amenaja 𝐨 𝐛𝐢𝐛𝐥𝐢𝐨𝐭𝐞𝐜𝐚̆, 𝐬𝐩𝐚𝐭̦𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝐥𝐞𝐜𝐭𝐮𝐫𝐚̆, 𝐬𝐚̆𝐥𝐢 𝐝𝐞 𝐦𝐚𝐬𝐚̆ 𝐬̦𝐢 𝐭𝐞𝐫𝐞𝐧𝐮𝐫𝐢 𝐝𝐞 𝐬𝐩𝐨𝐫𝐭, oferindu-le elevilor un mediu propice pentru învățare, dezvoltare și recreere. Aceste facilități extinse vor configura un campus viu și dinamic, care va încuraja excelența academică și participarea activă a elevilor.
✅ Construirea acestui campus școlar reprezintă o investiție în viitorul comunității noastre, în contextul în care economia bazată pe inteligența artificială va face din educație, în deceniile care urmează, principala resursă de dezvoltare.
✅ Analizăm mai multe surse de finanțare din fonduri europene sau guvernamentale pentru acest proiect major.
Proiectul noului campus înseamnă, pentru copiii noștri, mai multe șanse la un viitor mai bun.
Material publicat de SC MB Agency Complete SRL, la comanda Partidului Național Liberal, Organizația Argeș, Cod Unic Mandatar Financiar 21240015.

Sursă foto: Facebook Alin Călinescu.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Alin Călinescu: Voi continua să susțin proiecte care să mențină Mioveniul pe harta culturală a României

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Alin Călinescu | Mioveni | Primăria Mioveni

Ultimele articole