Alin Călinescu: ”A vota înseamnă să decizi cum vrei să-ți fie lumea de mâine. Fii alături de mine, fii loial Mioveniului!”

de | 04.06.2024 11:49 | Mioveni, Din ediția tipărită, Politic

 • La 37 de ani, Alin Călinescu este unul dintre managerii de succes din generația tânără și un politician serios, pregătit să câștige Primăria Mioveni pentru a asigura orașului creșterea economică și locuitorilor un nivel de trai la standarde europene.

• Pentru el vorbesc faptele!

• Datorită muncii sale, Mioveniul a devenit cunoscut ca un centru cultural important în zona de sud a României. Este managerul Centrului Cultural Mioveni de 6 ani, timp în care l-a transformat în cea mai dinamică instituție de cultură din Argeș. Fiecare ediție a Festivalului Concurs Național de Folclor, unic în România, a Festivalului Național de Teatru pentru Copii și Tineret Ludicus sau Analogue Festival a demonstrat că, atunci când pui suflet și ești pasionat de ceea ce faci, totul este posibil.

• Știe să creeze punți de legătură între generații. Consideră că experiența profesională, îmbinată cu energia tinereții, reprezintă rețeta cea mai bună pentru progres.

• Cea mai bună armă a sa în fața competitorilor politici este puterea exemplului. Implicare 100% în proiectele care aduc un plus în viața oamenilor, onestitate și viziune.

• Capacitate extraordinară de a construi echipe de oameni de calitate, pentru care loialitatea față de un viitor mai bun în Mioveni este un principiu de la care nu există abatere.

• Ca primar al Mioveniului, va consolida inițiativele bune ale administrației locale și va propune noi proiecte de dezvoltare cu beneficii pe termen mediu și lung. „Îmi doresc să privim cu toții Mioveniul prin ochii unui arhitect. Fiecare dintre noi poate pune o cărămidă solidă la construcția lui. Lucrurile nu sunt complicate, trebuie doar să vrei!”

Încrederea se construiește, nu se moștenește!

Fiecare are un loc special pe care îl consideră „acasă”. Pentru mine, acesta este orașul Mioveni. M-a învățat că trebuie să am încredere în forțele proprii, să fac alegeri corecte, să aduc la aceeași masă oameni de calitate care vor ce e mai bine pentru întreaga comunitate, să coagulez echipe care știu să construiască solid.

Cea mai bună lecție pe care mi-a oferit-o Mioveniul a fost despre curaj. Să abordez orice provocare cu calm, cu siguranța că poate fi rezolvată și cu convingerea că pot fi unul dintre cei în măsură să ofere răspunsul corect.

De aici a plecat determinarea de a candida la Primăria Mioveniului. A contat mult și încrederea pe care o am în echipa PNL Mioveni. Sunt cei care pot da un suflu nou orașului nostru.

Dar cea mai importantă este încrederea cetățenilor că tu ești soluția! Am văzut asta zi de zi, în întâlnirile cu oamenii Mioveniului, în discuțiile directe cu ei, în sfaturile și încurajările primite.

Și pentru toate acestea le mulțumesc. Mi-au confirmat un lucru foarte important: încrederea se construiește, nu se moștenește!

Nu promite ceea ce nu poți realiza!

Ne mai despart mai puțin de o săptămână de confruntarea politică din 9 iunie. Cel mai important mesaj care trebuie să ajungă la oamenii din Mioveni este că votul înseamnă mai mult decât o alegere politică – înseamnă o investiție în viitorul comunității noastre!

Îi îndemn pe toți, indiferent dacă sunt seniori sau tineri aflați la prima experiență de alegător, să facă o alegere înțeleaptă. Să fie atenți la toate mesajele candidaților, să îi aleagă pe cei care vin cu proiecte viabile și realizabile.

Când am pornit în această campanie, mi-am propus să nu fac promisiuni care nu se pot realiza. Așa văd eu respectul pentru oamenii de aici și știu că la fel acționează și colegii mei candidați la Consiliul Local.

Suntem cei care vom continua inițiativele bune ale administrației locale din acest oraș și venim cu noi proiecte de dezvoltare locală, care vor răspunde nevoilor cetățenilor Mioveniului și vor stimula creșterea economică.

Administrație liberală înseamnă performanță!

Mioveni este un oraș mic, dar cu un potențial uriaș. E nevoie doar de viziune și dorința de a îndrăzni mai mult până atingi scopul. Pentru mine și echipa mea, scopul este ca locuitorii Mioveniului să fie fericiți în orașul lor, să își dorească să rămână aici pentru că localitatea lor le oferă tot ce își doresc: servicii publice de calitate, un sistem de sănătate și educație modern, locuri de muncă mai bine plătite, modalități multiple de petrecere a timpului liber și oportunități de deschidere de afaceri.

Pentru toate acestea ne-am pregătit. Venim în fața oamenilor cu o agendă care se pliază foarte bine pe nevoile lor și care este realizabilă, mai ales că avem sprijinul întregii echipe PNL Argeș și al viitorului președinte de Consiliu Județean, Radu Perianu.

Dezvoltarea unui parc industrial și tehnologic la Mioveni

Construirea unui asemenea obiectiv în orașul nostru reprezintă o sursă sigură pentru atragerea de investiții și crearea de noi locuri de muncă, stimulând astfel creșterea economică a Mioveniului.

Dezvoltarea activității medicale în pediatrie

Scăderea demografică este o realitate tristă, nu doar în Mioveni. Unul dintre factorii determinanți este reprezentat de serviciile medicale de pediatrie disponibile în localitatea ta. De aceea, o prioritate este asigurarea la Spitalul Orășenesc Mioveni de servicii pediatrice 24 de ore, șapte zile pe săptămână. Este o măsură necesară pentru a elimina deplasările nocturne pentru îngrijiri medicale urgente la Pitești.

Susținerea sportului de performanță și de masă

Planul nostru include construirea de terenuri pentru acces facil la activități sportive, deschiderea terenurilor școlare pentru sport și sprijin constant pentru sportul de performanță, în special pentru echipa noastră de oină.

Pentru toate vârstele, amenajarea unei zone de promenadă a râului Argeș 

O oază de relaxare pentru toți locuitorii Mioveniului! Toți cei de aici își doresc un asemenea proiect și noi suntem cei care răspund aplicat acestui deziderat. Zona este extraordinară și tot ce mai trebuie este o administrație locală eficientă.

Amenajarea unor parcuri pentru câini sau susținerea transportului public pentru persoanele defavorizate sau cu dizabilități sunt, de asemenea, prinse pe lista de priorități. Nu lăsăm pe nimeni în urmă!

De ce să mă alegi pe 9 iunie? De ce să pui ștampila pe echipa PNL Mioveni?

Sursă. foto: ediția tipărită.

Știu că sunt tânăr, dar am o sete imensă pentru schimbare, energie pentru muncă și îmi pasă de toate generațiile din orașul nostru. Și am alături o echipă de oameni excepționali, fiecare aducând competențe unice, experiențe diverse și un angajament comun pentru îmbunătățirea vieții Mioveniului.

Fiecare în parte și împreună suntem ”loiali Mioveniului!”

Material publicat de SC MB Agency Complete SRL, la comanda Partidului Național Liberal, filiala Argeș, Cod Unic Mandatar Financiar 21240015.

Ziarul Ancheta.

Sursă foto: ediția tipărită.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Candidatul PNL la Călinești, Ionuț Gheorghe: Mă bucur că Dorin Voicu luptă pentru noi

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Ultimele articole