Candidatul PNL la Călinești, Ionuț Gheorghe: Mă bucur că Dorin Voicu luptă pentru noi

de | 03.06.2024 13:01 | Județean, Politic

Candidatul PNL la Călinești, Ionuț Gheorghe anunță că îl sprijină pe argeșeanul Voicu Vasile-Dorin, candidatul Partidului Național Liberal (PNL) pentru Parlamentul European. Acest mesaj vine în contextual în care Ionuț Gheorghe mizează pe sprijinul lui Voicu Vasile-Dorin ”pentru a analiza posibilitatea unui proiect pentru canalizare în Călinești”.

”Călineștiul e comuna fără un metru de canalizare. E comuna în care străzile miros, iar Primăriei nu îi pasă.

Călinești e cea mai mare comună din Argeș. E și comuna în care aproape 11 mii de suflete își rezolvă singuri necesitățile de bază. Se gospodăresc singuri.

Călinești e și comuna mea, comuna în care m-am născut. Mă bucur că Dorin Voicu, candidatul PNL din Argeș pentru Parlamentul European, luptă pentru noi. Cu mai multe localități, îl vom sprijini pe Dorin pentru a analiza posibilitatea unui proiect pentru canalizare în Călinești, care va fi depus la Bruxelles.

Uniunea Europeană e un sprijin la care actuala administrație din Călinești nu a apelat. Canalizarea nu e un moft, e o cerință de bun-simț într-o localitate europeană a anului 2024.

Acționăm, nu așteptăm cu Dorin Voicu în Parlamentul European! Succes, Dorin!”, a precizat Ionuț Gheorghe pe pagina de Facebook.

Material publicat de SC MB Agency Complete SRL, comandat de Alianța PSD-PNL, PNL, Cod Unic Mandatar Financiar 41240003.

Sursă foto: Facebook Ionuț Gheorghe.

Citiți, de asemenea, pe anchetanline.ro:

Voicu Vasile-Dorin: Trebuie să facem pași fermi în conservarea pădurilor din Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Bruxelles | Călinești | Ionuț Gheorghe | Parlamentul European | Voicu Vasile-Dorin

Ultimele articole