Voicu Vasile-Dorin: Trebuie să facem pași fermi în conservarea pădurilor din Argeș

de | 02.06.2024 14:05 | Județean, Politic

Argeșeanul Voicu Vasile-Dorin, candidatul Partidului Național Liberal (PNL) pentru Parlamentul European, subliniază că trebuie făcuți pași fermi în conservarea pădurilor din Argeș. Și în acest sens susține că va sprijini demersurile autorităților locale pentru conservarea ariilor protejate.

Sursă foto: PNL ARges

”Conservarea naturii și combaterea efectelor schimbărilor climatice sunt obiectivele Uniunii Europene pentru următorul legislativ. Trebuie să facem pași fermi în conservarea pădurilor din Argeș, avem nevoie de arii protejate care să se alinieze cu legislația europeană cu privire la conservarea fondului silvic. Voi sprijini demersurile autorităților locale pentru conservarea ariilor protejate și pentru achiziționarea pe fonduri europene a sistemelor de supraveghere a fondului silvic.

Aducem standardele europene acasă: https://dorinvoicu.ro/foaie-de-parcurs”, a precizat Voicu Vasile – Dorin pe pagina de Facebook.

Material publicat de SC MB Agency Complete SRL, comandat de Alianța PSD-PNL, PNL, Cod Unic Mandatar Financiar 41240003.

Sursă foto: Facebook Dorin Voicu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Mihai Coteț: ”Ne-au încurajat să realizăm împreună schimbarea mult așteptată”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Parlamentul European | Voicu Vasile-Dorin

Ultimele articole