Alina Gorghiu și Adrian Ioan Veștea. Miniștrii au mers cu trenul de la Schitul Golești la Câmpulung Muscel

de | 20.08.2023 16:14 | Județean, Politic

Ministrul Justiției, Alina Gorghiu, a fost astăzi în Argeș. Aceasta împreună cu ministrul Dezvoltării, Adrian Ioan Veștea, au luat trenul de la Schitul Golești la Câmpulung Muscel. Alina Gorghiu a venit și cu o veste bună pentru argeșeni: se va analiza posibilitatea introducerii rutei Golești – Câmpulung în proiectul Linia Verde pentru a fi deservită de noile automotoare în tracțiune electrică pe bază de pile de combustie cu hidrogen.

Sursă foto: Facebook Alina Gorghiu. Sursă foto: Facebook Alina Gorghiu. Sursă foto: Facebook Alina Gorghiu. Sursă foto: Facebook Alina Gorghiu.

Sursă foto: Facebook Alina Gorghiu.

Așa arată o plimbare cu un tren din 1937 fabricat de Malaxa 😎. Cald, curent cu geamul deschis, 70 km pe oră, dar și vreo 20 de copilași superbi. Mulțumesc ministrului dezvoltării, Adrian Ioan Veştea, pentru că este azi cu noi în Argeș, dar și lui Norris Mageanu pentru ideea grozavă. Am luat trenul de la Schitul Golești și am ajuns la Câmpulung Muscel.

Avem și o veste bună de la secretarul de stat Ion POPA pentru câmpulungeni: domnia sa a discutat cu colegii din Ministerul Transporturilor, responsabili pentru transportul feroviar, pentru a face o analiză în vederea introducerii rutei Golești Câmpulung în proiectul Linia Verde pentru a fi deservită de noile automotoare în tracțiune electrică pe bază de pile de combustie cu hidrogen! Până atunci, linia va avea automotoare recondiționate.

Transportul feroviar din județ va deveni performant! #LaPasPrinArg”, a scris Alina Gorghiu pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook Alina Gorghiu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Alina Gorghiu: ”Preşedintele PSD Marcel Ciolacu va putea să reanalizeze, alături de PSD, soluţia de comasarea a alegerilor”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Alina Gorghiu