”Alis”, la Cinematograful București. Prețul biletelor pleacă de la 6 lei

de | 09.03.2023 11:28 | Știri, Lifestyle, Pitești

Administrația locală din Pitești anunță două filme în premieră la Cinematograful București. Astfel, potrivit sursei citate, va fi proiectat în premieră filmul ”Alis” și va fi reproiectat filmul ”6,9 pe scara Richter”.

Sâmbătă, 11 martie 2023, la ora 18:00, la Cinematograful de artă ”București” va fi proiectat în premieră filmul ”Alis”, regizat de Nicolas van Hemelryck și Clare Weiskop. Prețul unui bilet la acest film este de 8 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

Duminică, 12 martie 2023, la ora 18:00, la Cinematograful de artă „București” va fi reproiectat filmul „6,9 pe scara Richter”. Regia îi aparține lui Nae Caranfil, în rolurile principale fiind Maria Obretin, Teodor Corban și Laurențiu Bănescu. Prețul unui bilet la acest film este de 6 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

Sursă foto. Facebook Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Recital cameral umanitar, la Filarmonica Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București | Cinematograful București | Pitești | Primăria Municipiului Pitești