ALPROM bifează 60 de ani de excelenţă în industria mobilei

de | 31.07.2023 16:00 | Știri, Din ediția tipărită, Județean, Lifestyle

O companie care merită pe deplin statutul de brand „Fabricat în Argeșˮ se numără, de ani buni, printre liderii industriei de mobilă din România și din estul Europei, produsele sale de înaltă calitate fiind recunoscute și apreciate în plan mondial pentru design, durabilitate și finisaje impecabile.

Este vorba despre ALPROM, fabrica de mobilier piteșteană care, în 2023, bifează 60 de ani de existență și dezvoltare, de promovare a mobilei autentice, în design clasic și modern.

Calitatea şi rezistența pieselor de mobilier concepute şi fabricate în judeţul nostru, concepția preţioasă, capacitatea mare de prelucrare a lemnului şi experienţa solidă, dar şi dorinţa de inovare şi dezvoltare au făcut ca Alprom să depăşească graniţele ţării şi să fie căutat şi în afară.

Alprom duce către piețele din întreaga lume piese din lemn masiv sau parțial masiv destinate construcțiilor rezidențiale și industriei HoReCa, produsele realizate în Argeș îmbogățind cu adevărat mii de sufragerii, dormitoare, bucătării și unități hoteliere din diferite țări ale Europei, și nu numai. Mobila Alprom a fost aleasă şi de resorturi de lux din staţiuni turistice renumite, iar dacă veţi avea prilejul să vizitaţi măcar showroomul de la Piteşti, veţi înţelege de ce străinii au preferat produse fabricate în Argeş.

Exportul reprezintă 70% din cifra de afaceri a acestui brand argeșean care este recunoscut, în industria de profil, drept un furnizor cu tradiție, un partener solid și un producător care a știut să-și păstreze identitatea și autenticitatea pe o piață impactată de permanente schimbări.

Calitatea materialelor, frumusețea designului și finisajele minuțioase fac din mobila produsă de Alprom un tipar de lux, marcat de eleganță și bun-gust. Prezența și succesul companiei argeșene în numeroase târguri și expoziții de profil din țară și din afara granițelor confirmă forța brandului creat la Pitești și dezvoltat cu meșteșug, respect pentru client, dragoste pentru frumos.

Principalele esențe de lemn cu care lucrează fabrica din Pitești sunt: stejar, fag, plop și alte tipuri specifice pentru zona est-europeană. Pornind de la această bază valoroasă, respectiv materialul de cea mai bună calitate, în atelierele Alprom prind viață – cu creativitate și grijă – piese unice, care încântă ochiul și conturează personalitatea locațiilor pe care le îmbogățesc prin prezența lor.

O gamă aparte este cea a mobilierului tapiţat, pe structură de lemn masiv, pentru care se foloseşte, în funcţie de cerinţele partenerilor, o mare varietate de stofe, piele ecologică şi piele naturală. Alprom produce atât designuri exclusive pentru retaileri şi distribuitori internaţionali, cât şi modele sub marca proprie, distribuite în România şi în alte ţări.

Marca ALPROM este reprezentată prin mobila autentică, recunoscută prin calitate și durabilitate. Astăzi, mai mult ca oricând, țintim excelența în toate etapele meșteșugului lemnului și, astfel, reușim să colectăm materia primă, să o procesăm pas cu pas și, în final, să îi dăm forma unei piese de mobilier de înaltă calitate și design elegant, explică reprezentanții companiei argeșene care și-au asumat misiunea de a oferi clienților excelență în producția de mobilier, printr-o linie completă de produse durabile și frumoase.

Cu deschidere față de visul clienților de a-și vedea locațiile decorate cu piese unice, designerii de la fabrica piteşteană pot transforma în realitate orice proiect și reprezintă o permanentă sursă de inspirație și sprijin pentru cei care aleg brandul de mobilă al Argeșului să contureze personalitatea caselor sau a unităților lor.

Povestea brandului Alprom, începută în 1963, merge mai departe, de la an la an, iar fabrica din Piteşti reușește să se claseze permanent printre liderii industriei de mobilă din România, cu recunoaștere europeană, păstrând cu rigurozitate tradiţia, calitatea, promptitudinea şi seriozitatea.

Alprom2 - ALPROM bifează 60 de ani de excelenţă în industria mobilei Alprom3 - ALPROM bifează 60 de ani de excelenţă în industria mobilei

Expoziţia ALPROM SA din Piteşti vă poate ajuta să vă creaţi o imagine despre piesele de mobilier care vă pot defini locuinţa. Showroomul se află pe strada Constantin Dobrogeanu Gherea, nr. 2-4, Piteşti.

| Telefon: 0040-348-408679 | Fax: 0040-348-408679 | E-mail: vinzarimobila@alprom-sa.ro

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/adelina-moldoveanu/" target="_self">Adelina Moldoveanu</a>

Articol scris de Adelina Moldoveanu

Specialist în promovare, publicitate și comunicare, cu 14 ani de experiență în mass media și echipa Ancheta.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: alprom mobila

Ultimele articole