Alte lucrări au fost finalizate! Sunt vizați locuitorii din zona Gheorghe Doja

de | 14.06.2023 12:09 | Știri, Administrație, Pitești

Vești bune pentru piteștenii din această zonă. Lucrările de amenajare a străzii din zona blocului D2013 (prin fața garajelor existente) și parcarea blocului 5 au fost finalizate mult mai devreme! Anunțul a fost făcut de primarul Piteștiului, Cristian Gentea.

”Străpungere strada Constructorilor către blocul 5, strada Gheorghe Doja, înainte, dar și în prezent!

Lucrările de amenajare a străzii/legăturii rutiere dintre strada Constructorilor, blocul D2013 (prin fața garajelor existente) și parcarea blocului 5, cu ieșire către strada Gheorghe Doja, au fost finalizate mult mai devreme!

Extrem de important este faptul că s-a fluidizat traficul în zonă, ținând cont și de asigurarea siguranței participanților!

Săptămâna viitoare vor fi finalizate marcajele și se va institui sensul unic dinspre Constructorilor spre Gheorghe Doja, așa cum a fost aprobat deja în Comisia de circulație”, a scris Cristian Gentea pe pagina de Facebook.

Cât a costat investiția

Potrivit adminstrației locale constructorul desemnat pentru acest proiect este SC HIDRO CONSTRUCȚIA ARGEȘ SA, iar autorizația de construire a fost emisă în data de 19 ianuarie 2023, sub numărul 27. Realizarea acestei investiții are ca rezultat fluidizarea circulației rutiere în zonă, creșterea siguranței participanților la trafic și ordonarea traficului, oferind un confort sporit. Valoarea contractului încheiat pentru această lucrare este de 426.079,50 lei cu TVA inclus.

Principalele lucrări efectuate includ:

  • realizarea infrastructurii și așternerea de îmbrăcăminte asfaltică pe o suprafață de  1055 mp;
  • montarea rigolei cu plăcuțe carosabile prefabricate pe o lungime de 14 m;
  • montarea de borduri prefabricate de dimensiuni 20×25 pe o lungime de 110 ml;
  • construirea unui zid de sprijin pe o lungime de 30 ml.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Mioveni. Baza Experimentală Mihăești pune la dispoziție lemn pentru încălzirea locuințelor

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești