Alteța Sa Regală Principele Nicolae – în dialog cu elevii Colegiului Național ”Alexandru Odobescu” din Pitești

de | 13.12.2023 16:57 | Lifestyle, Pitești

Alteța Sa Regală Principele Nicolae a fost marți la Colegiul Național ”Alexandru Odobescu” din Pitești. Vizita a fost prilejuită de marcarea unui moment important în fila istorică a unității de învățământ. Elevii Colegiului Național ”Alexandru Odobescu” au reconstituit momentul în care a luat ființă unitatea de învățământ prin decretul semnat de Majestatea Sa Regele Ferdinand I în anul 1919.

Marți, 12 decembrie 2023, în Sala Multimedia a Colegiului Național ”Alexandru Odobescu”, a fost despre istorie.

Donație pentru dotarea unui cabinet de matematică

”Numele școlii noastre a fost împrumutat de la una dintre cele mai strălucite minți ale culturii noastre, Alexandru Odobescu. Printre alte funcții îndeplinite în slujba statului roman, aflat sub conducerea Majestății Sale Regele Carol I, Alexandru Odobescu a îndeplinit și funcția de Ministru al Instrucțiuni Publice și Cultelor. Toate acestea au fost amintite astăzi (n.r. – marți) într-un dialog dinamic marcat de diverse valori expresive. Alteța Sa Regală Principele Nicolae a premiat cinci dintre elevii cu rezultate remarcabile la olimpiade și concursuri și a făcut o donație colegiului nostru pentru dotarea unui cabinet de matematică”, se arată în informarea publicată de reprezentanții Colegiului Național ”Alexandru Odobescu”.

Sursă foto: Facebook Alexandru Odobescu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Se renovează etajul VI de la Spitalul de Pediatrie! Cum poți ajuta?

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Colegiul Național „Alexandru Odobescu”

Ultimele articole