Amant înjunghiat în gât cu o șurubelniță, de soțul femeii! Atacul a avut loc în parcarea unui supermarket!

de | 21.09.2023 18:26 | Știri, Eveniment

Un bărbat a fost înjunghiat în gât cu o șurubelniță, după ce, soțul femeii cu care se afla în parcarea unui supermarket din Arad, i-a văzut pe cei doi împreună.

Mai mult de atât, și femeia a ajuns, alături de bărbatul înjunghiat, la spital, după ce agresorul a bătut-o.

Soțul femeii a urmărit-o suspectând că îl înșală, iar când a văzut-o cu un alt bărbat, și-a ieșit din minți și i-a atacat pe ambii.
Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad a transmis că „poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au fost sesizaţi despre un scandal, în parcarea unui supermarket din municipiu, unde un bărbat ar fi fost înţepat în zona gâtului cu un obiect ascuţit, iar o femeie ar fi fost agresată fizic”, potrivit Digi24.

Victimele au fost transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad”, a mai informat Poliţia.

Conform sursei citate, surse din rândul anchetatorilor au precizat, pentru Agerpres, că agresorul avea asupra sa şi un pistol, care a fost ridicat pentru continuarea cercetărilor.

Bărbatul înjunghiat se află în spital în stare gravă, fiind supus unei intervenţii chirurgicale.

 

Sursa Foto Adevarul

Descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Șapte persoane au fost arestate la un botez, după ce s-au bătut cu furci și topoare

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Arad

Ultimele articole