Amazon a căzut și anul acesta! Clienții sunt revoltați!

de | 07.12.2022 18:01 | Știri, Eveniment, Județean

Este al doilea al la rând când cel mai mare site de cumpărături din lume cedează. Clienții sunt revoltați după ce, în aproprierea sărbătorilor, aceștia au sesizat probleme la accesarea site-ului. Cu doar 18 zile înainte de Crăciun, oamenii nu au putut finaliza comenzile pentru cadouri, conform impact.ro.

Probleme au început să se creeze chiar în această după-amiază.

Alerta care întâmpină clienții din site informează astfel; „Ne pare rău, întâmpinăm un trafic neobișnuit de intens. Vă rugăm să încercați din nou în câteva secunde”.

Potrivit sursei citate, până în aceste momente, au fost înregistrate peste 3.659 de reclamații pe Down Detector, iar dintre cei care au raportat probleme, 81% au spus că nu au putut să finalizeze comenzile, 10% au găsit probleme cu aplicația și 9% cu site-ul web.

Sursa Foto logisticsmiddleeast.com

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Se lansează avatarurile 3D pentru utilizatorii WhatsApp!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole