Amplu proiect pentru dotarea școlilor și grădinițelor din Țițești

de | 22.03.2024 14:12 | Rural

Infrastructura școlară și condițiile în care își desfășoară activitatea elevii se află permanent pe agenda administrației locale din comuna Țițești. Primarul Gheorghe Savu a făcut demersuri pentru implementarea unui amplu proiect care prevede dotarea cu mobilier și materiale didactice pentru unitățile de învățământ.

Proiectul „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente a Școlii I.C. Lăzărescu”este finanțat prin Plan Național de Redresare și Reziliență și are o valoare totală de 1.572.567.15 lei. Perioada de implementare a obiectivului de investiții este 10.09.2023-31.12. 2024, în prezent fiind finalizată procedura de achiziție a echipamentelor. Acestea au fost aduse în fiecare clasă și au fost montate, astfel încât elevii să poată beneficia de condiții optime pentru a-și desfășura activitatea.

dotare scoli Titesti 2 - Amplu proiect pentru dotarea școlilor și grădinițelor din Țițești

Beneficiarii sunt Școala și Grădinița Valea Mănăstirii (6 echipamente), Școala și Grădinița Valea Stânii (3 echipamente), Școala și Grădinița Țițești (8 echipamente), Școala I.C Lăzărescu (5 echipamente), Sala Smart Village (1 echipament).

Sălile de clasă  din învățământul gimnazial vor fi dotate cu mobilier nou, dulapuri individuale pentru elevi și dulapuri pentru materialele didactice. De asemenea, elevii vor beneficia de o tablă interactivă, laptop, sistem de sunet și o imprimantă multifuncțională. Și cei din învățământul primar și preșcolar  vor avea mobilier nou, adaptat nevoilor fiecărei categorii de vârstă, dar și de materiale didactice.

dotare scoli Titesti 3 - Amplu proiect pentru dotarea școlilor și grădinițelor din Țițești

Noi dotări vor avea și laboratorul de biologie, cu mobilier, mulaje și echipamente digitale, dar și sala de sport, cabinetul de asistență psihopedagogică și cabinetul Smart Village.

Citiți de asemenea pe anchetaonline.ro

Autoturism răsturnat la Țițești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/berta-dima/" target="_self">Berta Dima</a>

Articol scris de Berta Dima

Absolventă a programului de master Jurnalism Tematic, Universitatea București, experiență în presă din anul 2020, pasionată de domeniul social.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Gheorghe Savu | Țițești

Ultimele articole