ANAF amână serviciile de mentenanță anunțate pentru vineri 11 noiembrie

de | 10.11.2022 13:03 | Știri, Economic, Național

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a anunțat astăzi, 10 noiembrie, într-un comunicat de presă, faptul că serviciile de mentenanță ale portalului ANAF, anunțate ieri, se amână pentru luna decembrie.

Reprezentanții ANAF au anunțat inițial că vineri, 11 noiembrie, în intervalul orar 8:00 – 16:00, urmau să fie efectuate servicii de mentenanță care afectau serviciul One Stop Shop, pus la dispoziție contribuabililor pe portalul ANAF, secțiunea Servicii Online dar care afectau și depunerea declarațiilor D398 si D399.

ANAF a menționat de asemenea că unul dintre obiectivele principale este de a asigura pentru contribuabili cadrul optim de îndeplinire a obligațiilor fiscale, prin adaptarea la mediul în permanentă schimbare și la tehnologiile în permanentă evoluție, în care administrația fiscală și cetățenii își desfășoară activitatea.

 

Foto descriptiv

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ANAF

Ultimele articole