ANAF are un nou vicepreședinte

de | 04.05.2023 08:35 | Știri, Administrație, Național

Nicoleta-Mioara Cîrciumaru a fost numită în funcția de vicepreședinte al Agenției Naționale de Administrare Fiscală. Aceasta a fost numită cu rang de subsecretar de stat.

Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial.

Doamna Nicoleta-Mioara Cîrciumaru a fost numită în funcția de vicepreședinte al Agenției Naționale de Administrare Fiscală, cu rang de subsecretar de stat, prin decizia prim-ministrului României publicată în Monitorul Oficial în data de 02.05.2023.”

ANAF vineri

Nicoleta-Mioara Cîrciumaru are o experiență în domeniu de peste 20 de ani.

Cu o experiență de peste 20 de ani în Administrația Fiscală, ultimii chiar la conducerea Administrației Sector 6 a Finanțelor Publice și apoi a Direcției Generale Regionale a Finațelor Publice a municipiului București, doamna Cîrciumaru preia, odată cu funcția de vicepreședinte ANAF, și coordonarea activității de colectare a veniturilor bugetare”, se arată în comunicatul transmis de ANAF.

Foto: Antena3 CNN

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ANAF