Analia Selis și odiseea tangoului pe 8 martie la Filarmonica Pitești

de | 05.03.2024 12:55 | Pitești, Lifestyle

  • Analia Selis revine la Pitești!

Vineri, 8 martie Filarmonica Pitești organizează recitalul cameral extraordinar Tangodiseea, dedicat Zilei Femeii.

Evenimentul care este organizat în parteneriat cu Centrul Cultural Pitești, va avea loc de la ora 19.00, la Centrul Multifuncțional.

Alături de îndrăgita interpretă argentiniană Analia Selis va evolua pianistul Ștefan Doniga.

Programul cuprinde următoarele: M. Constantinescu – Dacă nu te cunoșteam, Petre Andreescu – Sub balcon eu ți-am cântat o serenadă, Domingo Federico – Tristezas de la Calle Corrientes, lonel Fernic – Nunuțo și Pe boltă când apare luna, Gherase Dendrino – Ce faci astă seară tu?, Sebastián Piana – Paisaje, N. Martini – Mână birjar, Henry Mălineanu – Nu se poate, Virgilio Expósito – 10 Absurdo, lon Vasilescu – Vrei să ne-ntâlnim sâmbătă seara? și Habar n-ai tu, Juan Carlos Cobián – Nostalgias, Benjamin Tagle Lara – Zaraza și Eugen Semo – Sărută-mă! Aranjamentele muzicale îi aparțin lui Julián Caeiro.

Analia Selis la Pitești

Analia Selis este una dintre cele mai exotice şi mai apreciate voci din peisajul muzical românesc. Originară din Argentina, cu cetățenie română, aceasta este absolventă a Universității de Muzică din San Miguel de Tucumán (Diploma de educatoare de muzică, 1998) și a Longy School of Music din Boston (Diploma in Vocal Performance, 2002). La un an de la stabilirea în România (2004), câștigă locul al III – lea la Festivalul Internațional de la Brașov „Cerbul de Aur”, unde a reprezentat Argentina. Devenind extrem de cunoscută în lumea muzicii latino-pop din România, participă la emisiuni, înregistrează materiale pentru radio și televiziune și cântă pe cele mai reprezentative scene ale țării.

418996386 814327927388223 1298529027957049399 n - Analia Selis și odiseea tangoului pe 8 martie la Filarmonica Pitești

Ştefan Doniga este unul dintre cei mai apreciaţi pianiști ai generaţiei sale. Acesta colaborând cu instituții de cultură importante și susținând recitaluri și concerte în peste 20 de țări. Pianistul a organizat cursuri de măiestrie în Austria, Cehia şi Coreea de Sud, a realizat emisiuni de analiză muzicală pentru posturile naționale de radio și televiziune și a coordonat numeroase proiecte culturale în țară și peste hotare.

Cei interesați pot achiziționa bilete de la casa de bilete a instituției și de pe www.bilete.ro.

Prețul unui bilet poate fi 30 sau 40 de lei, în funcție de categoria locului.

De precizat că elevii, studenții și pensionarii beneficiază de reducerile aferente.

Foto: Filarmonica Pitești

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Concert pop simfonic joi, 7 martie la Filarmonica Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Filarmonica Pitești

Ultimele articole