Andreea Popa: Atunci când iubești ceea ce faci, cu multă muncă, ambiție și răbdare totul este posibil!

de | 30.01.2023 08:00 | Lifestyle

 

Pasiunea pentru creația vestimentară i-a coordonat pașii către cariera pe care a îmbrățișat-o. Andreea Popa este unul dintre puținii designeri cu colecții ce au defilat în cadrul evenimentelor Fashion Week, ultimul eveniment la care și-a etalat creațiile făcând un adevărat spectacol, organizat la Bucharest Fashion Week – Winter Edition din luna decembrie 2022. În cei 5 ani de activitate ca designer a prins deja în portofoliu premii precum „Cel mai bun debut în modă”, „Young Designers on Stage” și „Best Designer Bucharest Fashion Awards”, câștigate cu colecțiile „The Shining Shadows” și „Remember to shine”, axate pe ținute de eveniment.

 

Pe plan personal, rămân constantă în dorința de a avea liniște, sănătate și pe cei dragi aproape. Pe plan profesional, am câteva planuri pentru care muncesc, voi munci din ce în ce mai mult și sper să se concretizeze.”, sunt obiectivele pe care designerul Andreea Popa și le-a setat la început de an.  

Lumea modei este într-o dinamică constantă, iar pe lângă imaginație, ai nevoie și de specializare. Cum vede Andreea Popa viitoarele generații ale celor care vor da tonul în zona de fashion?

Sunt foarte mulți tineri pasionați de acest domeniu, spun asta din proprie experiență, deoarece am participat la câteva cursuri în calitate de formator unde am putut observa dorința lor de afirmare. Încurajez și apreciez orice om care își urmează visul, care muncește pentru el, învață meserie de la cei mai buni și este mereu informat.”, ne-a povestit Andreea Popa.

Orizontul de informare este mult mai larg acum decât în urmă cu două decenii, prin facilitatea oferită de conexiunea la internet, la evenimente de la mii de kilometri depărtare, iar cum un designer are nevoie să fie mereu la curent cu ultimele trenduri este clar că are mult mai multe posibilități de a se forma acum decât au fost în perioada sa de specializare, este de părere Andreea Popa.

Cea mai importantă realizarea a sa la care poate să spună că privește cu mândrie este întreaga sa evoluție ca designer, ne mărturisește Andreea Popa.

Sunt mândră de mine pentru tot ce am realizat până acum. Atunci când iubești ceea ce faci, cu multă muncă, ambiție și răbdare totul este posibil.”, conchide Andreea Popa, oferind astfel și un sfat tuturor celor care își urmează pasiunea.

Andreea Popa

Sunt un om norocos, pentru că tot timpul am avut familia lângă mine, ei au fost cei care m-au încurajat și au crezut în mine necondiționat.”,  mai adaugă designerul piteștean.

Creațiile sale sunt disponibile atât în Pitești, cât și în țară. Andreea Popa Design este prezentă cu ținutele sale în două magazine de profil aflate în centre comerciale din Bucureşti şi Constanţa, regăsindu-se printre creatorii români promovaţi la nivel naţional. În spatele acestei evoluții spre succes stă multă muncă, talent și determinare.

Și vedetele poartă creațiile designerului piteștean! Cunoscuta artistă Andreea Bălan, unul dintre membrii juriului show-ului de televiziune „Te cunosc de undeva”, a avut mai multe apariții în ținute semnate de Andreea Popa. De asemenea, și Costinela Toma, interpreta argeșeancă, poartă piese vestimentare semnate de Andreea Popa, în ultimul său videoclip.

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Adrian Sandu: Doresc să contribui la dezvoltarea comunității în care trăiesc, fiindcă așa vom trăi și noi mai bine!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Andreea Popa | Argeș | Pitești