Anunțul meteorologilor: Nu scăpăm de ninsori și ger!

de | 30.01.2023 08:04 | După subiect, Lifestyle, Național, Știri

Anunțul meteorologilor: Nu scăpăm de ninsori și ger!

Administrația Națională de Meteorologie anunță că în următoarele zile, temperaturile urmează să scadă și mai mult. În Capitală, în această săptămână vor fi atinse valori negative în timpul nopții de până la -7.

În această săptămână în zonele depresionare, minimele vor fi unele foarte coborâte, așa cum arată estimările la acest moment, și este posibil să consemnăm chiar valori sub -15 grade Celsius în timp ce în zonele mai joase de relief din intracarpatic chiar valori sub -8 grade Celsius.

Ceea ce înseamnă valori ușor mai coborâte în această parte a țării. Inclusiv în Capitală este posibil să consemnăm, la debutul următoarei săptămâni, valori sub -7 -6 grade Celsius noaptea. Chiar și valorile maximelor pe parcursul zilei nu vor fi unele foarte ridicate”, anunță Elena Mateescu, șefa ANM.

Totodată, aceasta spune că ninsorile vor reveni în perioadă următoate, atunci când cantitatea de precipitații în formă de ninsoare va crește în această săptămână.

Acest acest ciclon polar e posibil să mai aducă aceste căderi masive de zăpadă, cum am văzut în acest weekend. Dacă nu în săptămâna asta, atunci într-una dintre săptămânile următoare. Urmărim cu atenție ce se întâmplă în weekend-ul viitor”, a adăugat Elena Mateescu.

Foto descriptiv Stirile Pro tv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

O mare bancă din România va fi vândută

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole