Se angajează director financiar la stat. Salariu de peste 100 de milioane!

de | 02.06.2022 07:00 | Anunțuri, Administrație

Spitalul de Psihiatrie „Sfânta Maria” din Vedea organizează în această perioadă concurs pentru ocuparea funcției de director financiar-contabil, post vacant, pe perioadă determinată de 3 ani. Postul este unul foarte bine plătit, dacă este să ne luăm după lista cu lefurile angajaţilor acestei unităţi medicale publicată în baza legislaţiei privind transparenţa veniturilor salariale, unde în dreptul funcţiei de director financiar-contabil sunt menţionate salariul de bază de 7766 lei şi sporuri de 3782 lei, precum şi indemnizaţie de hrană de 347 lei.

La concurs pot participa absolvenţii de studii superioare în profil economic, cu vechime de minimum doi ani. Proba scrisă va avea loc în data de 21 iunie 2022, ora 10.00, în vreme ce susţinerea orală a proiectul de specialitate şi interviul de selecție sunt programate în data de 24 iunie, de la ora 10.00, respectiv 13.00,  la sediul unității medicale. Data-limită până la care se pot depune actele pentru dosarul de concurs este 10 iunie 2022, ora 12.00. Mai multe informaţii puteţi obţine aici:

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Angajări în spitalele și primăriile din Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Spitalul de Psihiatrie „Sfânta Maria”