Aniversare la Școala Sanitară Postliceală ”CHRISTIANA” din Mioveni

de | 16.11.2023 15:40 | Mioveni, Lifestyle

Aniversare la Școala Sanitară Postliceală ”CHRISTIANA” din Mioveni. Într-un cadru festiv și plin de emoție, comunitatea din Mioveni a sărbătorit aniversarea a 10 ani de la înființarea Școlii Sanitare Postliceale „CHRISTIANA”, o instituție de învățământ care a devenit un pilon esențial în pregătirea viitorilor asistenți medicali generaliști și de farmacie, la nivel local și județean.

Administrația locală a fost prezentă la eveniment pentru a transmite felicitări către conducerea școlii, colectivului profesoral și, desigur, către cursanți și absolvenți. Viceprimarul orașului a subliniat importanța Școlii Sanitare Postliceale „CHRISTIANA” în dezvoltarea resurselor umane calificate în domeniul medical și a recunoscut contribuția semnificativă a instituției la îmbunătățirea serviciilor de sănătate din oraș. Conducerea școlii a primit aprecieri pentru eforturile depuse în asigurarea unui mediu educațional propice și pentru devotamentul în formarea noilor generații de asistenți medicali, o parte dintre aceștia desfășurându-și activitatea profesională chiar în Spitalul Mioveni. ”În acest deceniu, școala a demonstrat că reprezintă o sursă vitală de resurse umane calificate pentru sistemul de sănătate local și a contribuit la ridicarea standardelor în domeniul asistenței medicale. Cu susținerea autorităților locale, a comunității și angajamentul continuu al conducerii și cadrelor didactice, Școala Sanitară Postliceală „CHRISTIANA” se pregătește pentru încă o decadă de excelență în formarea viitorilor asistenți medicali generaliști și de farmacie”, arată cei din administrația locală în informarea publicată.

Sursă foto: Facebook Primăria Orașului Mioveni.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

La Mioveni se va organiza o nouă campanie umanitară de donare de sânge

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Mioveni

Ultimele articole