Ți s-a anulat zborul? Recuperezi banii în 14 zile

de | 27.08.2023 12:19 | Național, Lifestyle

Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului (MEAT) anunță vine cu un anunț important pentru români. Mai precis, turiștii care au întâmpinat probleme cu zborurile anulate își vor putea recupera banii în 14 zile.

”Centrul European al Consumatorilor din România informează că în urma dialogului cu Comisia Europeanăși cu autoritățile naționale de protecție a consumatorilor (prin rețeaua CPC), Edreams ODIGEO, Etraveli Group și Kiwi.com s-au angajat să informeze mai bine consumatorii cu privire la drepturile lor în caz de anulare a zborurilor de către companiile aeriene și să transfere rambursările contravalorii biletelor, în termen de 7 zile de la primirea acestora de la companiile aeriene. Astfel, consumatorii ar trebui să primească contravaloarea biletelor după 14 zile”, anunță MEAT pe pagina de Facebook. Mai multe informații găsiți aici.

Foto descriptiv. Sursă foto: eccromania.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

De astăzi. O nouă tranșă de titluri de stat TEZAUR, cu dobânzi de până la 7,20% pe an

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: MEAT