Au anvelope NOI și SH de calitate superioară. Vulcanizarea Service Oprescu repară tot ce se învârte!

de | 05.12.2023 15:04 | Anunțuri, Lifestyle

Luna sărbătorilor de iarnă vine la pachet cu zile libere, cadouri și drumuri de colo până colo. Aglomerație, nervi și lista plină de cumpărături. Și colac peste pupăză sau mai bine spus cauciuc peste geantă ar fi indicat să treci și pe la un service autorizat să-ți verifici mașina înainte de a pleca la drum. Vestea bună este că aici nu ai de pierdut mult timp și ai siguranța că Vulcanizare Service Oprescu repară tot ce se învârte.

Sursă foto: Facebook Vulcanizare Service Oprescu.

Ei bine, Service Oprescu Micești oferă seriozitate și siguranță clienților. Calitatea, rapiditatea și responsabilitatea, sunt doar câteva dintre reperele după care se ghidează. Echipa de aici garantează ca Service Oprescu din Micești este cheia rezolvării problemelor mașinii în orice este legat de vulcanizare și service pentru roți. Cu peste 15 ani de experiență acest service auto este specializat în oferirea unor servicii de înaltă calitate în domeniul reparațiilor, întreținerii și asistenței pentru autovehicule.

Cu o echipă de tehnicieni calificați și bine instruiți, se dedică să rezolve orice problemă a mașinii, pentru o experiență fără griji și sigură pe drumurile din Pitești și împrejurimi. Indiferent de marca sau modelul vehiculului, Service Oprescu Micești e pregăti să oferere soluții eficiente și profesionale.

Sursă foto: Facebook Vulcanizare Service Oprescu.

Dacă ai pneurile uzate, le poți schimba rapid și sigur la ei. Au anvelope NOI și SH de calitate superioară la prețuri imbatabile, iar timpul de așteptare este minim.

Tel./ whatsapp pentru programare servicii vulcanizare, achiziție anvelope, etc.: 0733.689.130

Micești, strada Calea Campulung, nr. 74 C, de L-V: 8:00 – 18:00 și sâmbătă de la 8:00 – 13:00.

Site: serviceoprescu.ro. Facebook: Vulcanizare Service Oprescu

Sursă foto: Facebook Vulcanizare Service Oprescu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Au crescut înmatriculările de mașini noi, în primele 11 luni ale anului! Dacia, tot pe primul loc

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Service Oprescu Micești