Lucrările de extindere a reţelei de canalizare menajeră pe str. Intrarea Nicolae Bălcescu din municipiul Piteşti – finalizate și recepționate!

de | 07.09.2022 16:39 | Știri, Administrație, Județean, Pitești

Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti anunță finalizarea şi recepţionarea lucrărilor de execuţie din cadrul proiectului „Extindere rețea canalizare menajeră, str. Intrarea Nicolae Bălcescu, mun. Piteşti, jud. Argeş.

investiţia a fost în valoare de 186.369 lei fără TVA și a fost decontată din fondurile proprii, conform Procesului Verbal de recepţie la terminarea lucrărilor nr. 1529/20.07.2022, care vine să rezolve o problemă foarte importantă a cetățenilor din zona respectivă.

Lucrările pentru realizarea acestui obiectiv au fost realizate de firma SC Jet Construct Pipe SRL, conform contractului de prestări servicii nr. 258/10.12.2021, după cum urmează:

– canalizare menajeră gravitaţională PVC-KG, DN 250 mm, L = 177 m;
– canalizare menajeră sub presiune PEHD, DN 63 mm, L = 196 m.

Obiectivul general al acestei investiţii îl reprezintă îmbunătăţirea infrastructurii de apă uzată spre beneficiul populaţiei şi al mediului, ceea ce determină conformarea calităţii apei uzate la prevederile actelor normative de reglementare şi ale legislaţiei în vigoare.

Ca urmare a finalizării lucrărilor de extindere a reţelei de canalizare menajeră pe strada Intrarea Nicolae Bălcescu, societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti, aduce la cunoştinţă că, în conformitate cu prevederile Legii serviciului de alimentare cu apă şi de canalizare nr. 241/2006 – republicată, este obligatorie racordarea utilizatorilor la reţeaua de canalizare, acolo unde există reţea de canalizare.

Utilizatorii din zonă sunt rugați să dea curs solicitării noastre de racordare la sistemul public de canalizare şi să se prezinte la Ghişeul Unic al societăţii, din B-dul I.C. Brătianu, nr. 24A, pentru încheierea unui contract cu operatorul serviciului astfel încât să evite sancţiunile prevăzute de legea menţionată”, transmit reprezentanții societății.

 

 

prin apa canal. Pitesti este operator regional specializat in domeniul producerii si distribuirii apei potabile si colectarii, epurarii si evacuarii in emisar a apelor uzate, prestand servicii pentru peste 350.000 locuitori echivalenti. Este o societate comerciala pe actiuni, cu capital integral de stat, actionari fiind Municipiului Pitesti (detinand cca. 90% din capitalul social al societatii), Judetul Arges si alte 14 localitati membre ale Asociatiei de  Intercomunitara Arges (ADIA).

Societatea isi desfasoara activitatea in aria administrativa a municipiului Pitesti, a oraselor Costesti,  si  si a comunelor Albota, Bascov, Bradu, Buzoesti, , Lunca Corbului, Maracineni, Mosoaia, Stolnici, Teiu, Ungheni, Poiana Lacului, Birla,  si Uda conform contractului de delegare nr. 1/26.03.2010 incheiat cu ADIA.

Actuala societate Apa Canal 2000 isi are radacinile in fosta intreprindere de Gospodarie Comunala si Locativa, infiintata in anul 1960, care a suferit mai multe modificari, transformandu-se succesiv in functie de dezvoltarea orasului.

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Avertizare! Din octombrie WhatsApp nu va mai funcționa pe anumite dispozitive mobile!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Apă Canal 2000 | Nicolae Bălcescu | Pitești