anchetaonline.ro

Pitești: Și-a amenințat iubita cu poze compromițătoare! Pentru că nu a funcționat, i-a spus că o omoară

de | 07.09.2022 16:19 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Pitești

Un bărbat, în vârstă de 49 de ani, din Negrași, a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Rociu, fiind acuzat de infracțiunea de șantaj.

Potrivit oamenilor legii, fosta iubită a bărbatului, o femeie din Pitești, a făcut sesizare la Poliție, în ziua de 6 septembrie, după ce a fost amenințată, în mod repetat, de către bărbat că o omoară și că îi dă foc locuinței. Mai mult, omul ar fi încercat să șantajeze femeia cu poze compromițătoare și i-ar fi cerut 700 de lei pentru a nu le face publice. Se pare că bărbatul a apelat la acest comportament pentru a o convinge pe femeie să reia relația de concubinaj.

Însă, cum dragoste cu forța nu se poate, piteșteanca a decis să apeleze la poliție pentru a scăpa de amenințările și insistențele fostului iubit.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar astăzi va fi prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Descindere în forță la o bancă din Mioveni! O persoană a spus că e sechestrată

 

Citește articolele pe același subiecte:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare: