anchetaonline.ro

Servicii online oferite clienţilor SC Apă Canal 2000 SA

de | 13.04.2022 15:30 | Anunțuri, Administrație, Județean

 

Ești nemulțumit(ă) de întârzierea facturilor de utilități, de citirea indexului facturat sau de faptul că ești nevoit(ă) să te deplasezi şi să pierzi timp cu plata facturilor de apă şi canalizare?

Pentru rezolvarea acestor probleme, societatea Apă Canal 2000 vine în ajutorul tău prin intermediul serviciilor online oferite clienților și îți oferă posibilitatea de a-ți deschide un cont online pe site-ul societății, la adresa www.apacanal2000.ro .

 

Astfel, vei putea să beneficiezi oricând şi de oriunde de:

  • primirea facturii în mod electronic, automat, prin e-mail;
  • vizualizarea facturilor în contul tău online, fără întârzieri, imediat după ce acestea au fost emise;
  • situația soldului tău în timp real;
  • plata facturilor cu cardul, direct din contul tău online, prin intermediul serviciului ING WebPay;
  • transmiterea consumului/indexului lunar;
  • accesul dintr-un singur cont la datele tuturor locațiilor tale.

 

Recomandăm clienţilor noştri să folosească contul online. Este sigur şi eficient! ” transmit reprezentanții societății.

 

Video Apă Canal 2000 SA

 

 

. Pitesti este operator regional specializat in domeniul producerii si distribuirii apei potabile si colectarii, epurarii si evacuarii in emisar a apelor uzate, prestand servicii pentru peste 350.000 locuitori echivalenti. Este o societate comerciala pe actiuni, cu capital integral de stat, actionari fiind Municipiului Pitesti (detinand cca. 90% din capitalul social al societatii), Judetul Arges si alte 14 localitati membre ale Asociatiei de  Intercomunitara Arges (ADIA).

Societatea isi desfasoara activitatea in aria administrativa a municipiului Pitesti, a oraselor Costesti,  si Topoloveni si a comunelor Albota, Bascov, Bradu, Buzoesti, , Lunca Corbului, Maracineni, Mosoaia, Stolnici, Teiu, Ungheni, Poiana Lacului, Birla,  si Uda conform contractului de delegare nr. 1/26.03.2010 incheiat cu ADIA.

Actuala societate Apa Canal 2000 isi are radacinile in fosta intreprindere de Gospodarie Comunala si Locativa, infiintata in anul 1960, care a suferit mai multe modificari, transformandu-se succesiv in functie de dezvoltarea orasului.

 

 

 

apa

Citește articolele pe același subiecte: Apă Canal 2000 | Topoloveni
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare: