anchetaonline.ro

Se înmulțesc hoții în Argeș! Bărbați săltați de polițiști

de | 13.04.2022 15:13 | Știri, După subiect, Eveniment

Crește numărul infractorilor în județul Argeș, polițiștii confruntându-se în ultima vreme cu din ce în ce mai multe sesizări privind spargerile în locuințe.

Doi bărbați de 56, respectiv 61 de ani, din Hârsești, au fost reținuți de oamenii legii, fiind bănuiți că ar fi furat bunuri din mai multe gospodării locuite sau nelocuite din localitate. Cei doi ar fi început această activitate încă din luna februarie a acestui an, iar marți, oamenii legii i-au reținut.

Potrivit polițiștilor, în timpul cercetărilor, prejudiciul a fost recuperat în proporție de 50%.

După administrarea probatoriului, cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, transmit reprezentanții IPJ Argeș.

De asemenea, polițiștii Secției 2 din Pitești, au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat în formă continuată. Vizat este un tânăr piteștean de 21 de ani care și-ar fi format un obicei din a fura biciclete din scara unor blocuri din cartierul Nord.

Pe 2 martie, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

O faptă similară a avut loc în zona Liceului Barbu, din Pitești, în urmă cu două zile. Locuitorul unui bloc din zona respectivă s-a trezit fără bicicletă, motiv pentru care a postat imagini, pe rețeaua de socializare Facebook, cu cel care i-ar fi furat bicicleta și a cerut ajutor oamenilor in identificarea făptașului.

Citește pe anchetaonline.ro:

furt bicicleta3 - Se înmulțesc hoții în Argeș! Bărbați săltați de polițiști

 

(FOTO) Furt dintr-o scară de bloc din Pitești! Îl cunoaște cineva?

 

Foto descriptiv

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: