(VIDEO) Apartament înghițit de flăcări, în Pitești!

de | 12.05.2023 08:04 | Știri, Eveniment, Pitești

Update

Din fericire, conform datelor transmise de ISU Argeș, în interiorul locuinței nu se aflau persoane la momentul izbucnirii incendiului, acesta manifestându-se doar în balcon.

La fața locului s-au deplasat pompierii cu două autospeciale pentru stingerea incendiilor, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

Flăcările au fost oprite din propagarea la întregul apartament de către pompieri, fiind afecte obiectele de mobilier, căteva cutii din carton cu scule, elemente ale centralei termice și tâmplăria balconului.
Nu au fost victime și nu a fost nevoie de evacuarea locatarilor.”, transmite ISU Argeș.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric la nivelul unui conductor electric.

Informații inițiale

(VIDEO) Apartament înghițit de flăcări, în Pitești!

În urmă cu doar câteva momente, colegilor noștri din cadrul ISU Argeș le-a fost sesizată izbucnirea unui incendiu la un apartament situat la parterul unui bloc din cartierul Exercițiu al municipiului Pitești.

La fața locului se deplasează, de urgență, pompierii de Detașamentul Pitești pentru localizarea și lichidarea incendiului, precum și pentru acordarea primului ajutor calificat la nevoie.

Din fericire, evenimentul nu s-a soldat cu victime.

Se lucrează pentru lichidarea incendiului și evacuarea fumului de pe casa scării blocului.
Nu s-a impus evacuarea locatarilor până în acest moment.”, transmite ISU Argeș.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Eurovision 2023: Piesa României a intrat în semifinala 2 a concursului!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Eurovision | Pitești