A fost aprobat acordul de parteneriat în vederea organizării competiției sportive „Cupa viitorii campioni”

de | 01.09.2023 09:25 | Județean, Administrație

Vești bune anunțate de CJ Argeș! A fost aprobat acordul de parteneriat în vederea organizării competiției sportive „Cupa viitorii campioni” – Ediția a II-a 2023.

Decizia a fost luată în ședința de ieri, 31 august, a Consiliului Județean Argeș, condusă de președinte Ion Mînzînă.

cupa CJ Argeș

“Cupa viitorii campioni” – Ediția a II-a 2023 este un proiect județean prin care Consiliul Județean Argeș împreună cu partenerii proiectului se adresează elevilor din unităților școlare din Argeș și care va cuprinde activități sportive de echipă precum: fotbal, baschet, handbal, volei, atât pentru fete cât și pentru băieți.

Consiliul Județean Argeș în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Argeș, Direcția Județeană de Sport Argeș, Asociația Județeană Sportul pentru Toți, primăriile de municipii și orașe și asociațiile județene sportive de profil, își propun, prin acest proiect,   să încurajeze performanța sportivă la nivel județean, promovând desfășurarea activităților sportive din programa școlară, sănătatea și starea de bine în rândul elevilor și profesorilor, schimburile de experiență eficiente între diversele unități de învățământ şi între cadrele didactice.

cupa CJ Argeș

Proiectul se va desfășura în perioada septembrie – decembrie 2023.

CJ Argeș reamintește totodată faptul că, anul trecut, la prima ediție, „Cupa Viitorii Campioni”, au participat peste 100 de echipe (feminin și masculin) și peste 1000 de elevi au participat la competițiile de baschet, handbal, volei și fotbal.

 

Foto: CJ Argeș

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: CJ Arges