anchetaonline.ro

Argeș – 33 de jandarmi au avansat în grad cu prilejul Zilei de 1 Decembrie

de | 29.11.2022 15:40 | Știri, Administrație, Județean

Cu prilejul  Zilei Naționale a României, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș a avut loc festivitatea de avansare în gradul militar următor, înaintea expirării stagiului minim în grad, a unui număr de 33 de jandarmi, pentru modul de executare a misiunilor și îndeplinirea exemplară a atribuțiilor de serviciu.

Doi ofițeri, un maistru militar și 30 de subofițeri au primit o tresă în plus pe epoleți, într-un cadru festiv de la inspectorul șef, colonel Marius – Cezar TOMA, care le-a înmânat noile grade și i-a felicitat pentru efortul depus în executarea cu succes a misiunilor încredințate.

Jandarmul care în luna august l-a identificat și imobilizat pe principalul suspect al multiplei crime de la Bascov, Sorin, este unul dintre cei care au fost avansați cu ocazia Zilei Naționale a României.

De asemenea, cu acest prilej au fost prezentate și ordinele prin care personalul unității a fost recompensat cu mulțumiri și diplome de merit, precizează reprezentanții IJJ Argeș.

 

jandarmi

 

Foto: IJJ Argeș

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: