Accident la Clucereasa. Biciclist transportat la spital în stare gravă!

de | 31.07.2024 10:14 | Eveniment, Importante, Județean

Un echipaj SMURD de prim ajutor calificat intervine în aceste momente în cazul unui accident rutier cu o victimă, în orașul Mioveni, satul Clucereasa.

În accidentul de pe DN 73 au fost implicate un autoturism și un biciclist.

Polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Mioveni sunt la fața locului pentru cercetări.

UPDATE

A fost vorba despre un biciclist, un bărbat de aproximativ 61 de ani, care prezintă mai multe traumatisme și a fost preluat în stare de inconștiență de la fața locului.

În urma verificărilor preliminare efectuate de polițiștii Formațiunii Rutiere Mioveni s-a stabilit că o femeie de 32 de ani, din Bălilești, care conducea un autoturism pe DN 73, din direcția Câmpulung spre Pitești, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, a accidentat un bărbat de 61 de ani, din Mioveni, care se deplasa în aceeași direcție, pe bicicletă.

În urma impactului, biciclistul a suferit leziuni, fiind preluat, în stare de inconștiență, de un echipaj medical, și transportat la spital.

Șoferița a fost testată cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

În cauză urmează să fie întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc.

Foto descriptiv: Brasov.net

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Brasov | Clucereasa | DN 73 | Mioveni | Pitești

Ultimele articole