Argeș. Anunț important pentru candidații înscriși la concursul de titularizare!

de | 21.05.2023 13:48 | Știri, Administrație, Județean

Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Argeș anunță candidații înscriși la concursul de titularizare 2023 în Argeș că au termen până la data de 23 mai, ora 12.00, pentru a-și verifica date introduse în aplicație. Tot pe data de 23 mai se va afișa lista candidaților înscriși și graficul privind susținerea probelor practice și a inspecțiilor speciale la clasă.

Sute de candidați înscriși

ISJ Argeș roagă candidații să verifice cu atenție toate informațiile cu privire la datele introduse în aplicație (conform tabelului anexat), ”iar în situația în care observă erori, informează la adresa de e-mail isjagtitularizare@gmail.com sau la numărul de telefon 0733033394, inspectoratul școlar în vederea corectării acestora, până la data de 23 mai 2023, ora 12.00. ”Menționăm că în data de 23 mai 2023 se va afișa lista candidaților înscriși la concursul național și graficul privind susținerea probelor practice și a inspecțiilor speciale la clasă”, transmite ISJ Argeș. În listă se găsesc 827 de candidați înscriși la concursul de titularizare. Organizarea şi desfăşurarea probelor practice/orale şi a inspecţiilor speciale la clasă şi soluţionarea contestaţiilor la aceste probe se va face între 24 mai şi 30 iunie. Proba scrisă a concursului de titularizare va avea loc pe 12 iulie, iar pe 18 iulie vor fi comunicate rezultatele. Contestaţiile se vor depune în zilele de 18 şi 19 iulie, iar rezultatele finale după contestaţii vor fi comunicate e 26 iulie. Repartizarea candidaţilor are ca termen data de 27 – 28 iulie.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Fonduri nerambursabile. Universitățile pot obține bani pentru spații de recreere, cantine și cămine

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ISJ Arges

Ultimele articole