Argeș. Atenție în trafic! Sunt anunțate opt transporturi agabaritice

de | 06.06.2024 20:16 | Județean, Lifestyle

Atenție, șoferi! Sunt anunțate mai multe transporturi speciale.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) informează participanții la trafic că, în perioada 06-11 iunie se vor desfășura opt transporturi cu depășiri agabaritice.

Traseul acestora va fi: Albota – DN 65 – Pitești – A1 – DN7 – DN7C – Merișani – DN7C – Intersecția DN 7C/DJ7031/DJ703K.

Potrivit sursei citate, vehiculele transportă grinzi.

Lățimea maximă a unui vehicul este de 2,7 m, masa totală de 100 de tone, lungimea de 49 m, înălțimea de 4 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm că în conformitate OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră ”, transmit reprezentanții CNAIR

Acestea vor fi însoțite pe traseul precizat de echipaje de poliție rutieră, iar pentru siguranța tuturor participanților la trafic, conducătorii auto sunt rugați să manifeste atenție sporită în zona de desfășurare a transporturilor agabaritice, să respecte semnalizările și indicațiile poliției rutiere și să adapteze viteza în conformitate cu regulile de circulație.

Transporturile nu se vor desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

Cei care doresc informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot obține de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau pot accesa pagina de internet cnadnr.ro/Situatia Drumurilor Naționale.

Foto descriptiv cartrans.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Vlad Pascu, autorul accidentului de la 2 Mai, rămâne în arest preventiv încă 30 de zile

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Ultimele articole