ARGEȘ. Bărbat de 29 de ani identificat și arestat preventiv pentru tâlhărie

de | 22.10.2024 12:55 | Județean, Eveniment, Importante

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Pitești, au continuat cercetările într-un dosar de tâlhărie calificată iar în urma cercetărilor efectuate au identificat un bărbat de 29 de ani, din comuna Corbi, care la data de 27 septembrie, prin folosirea de violențe fizice, ar fi sustras un telefon mobil și suma de 200 de lei, de la o femeie de 44 de ani, din Bihor, cu care inițial a întreținut relații sexuale contra cost, într-o zonă împădurită, din apropierea străzii Depozitelor, din municipiul Pitești, se arată într-un comunicat al IPJ Argeș.

Mai mult decât atât, pe parcursul cercetărilor oamenii legii au stabilit că bărbatul, ar mai fi comis și în luna august a acestui an, o altă infracțiune cu același mod de operare, faptă nesesizată, în dauna unei tinere de 22 de ani, din Bradu, ce practica prostituția pe aceeași stradă. Bărbatul a sustras atunci două telefoane mobile și suma de 300 de lei, cercetările fiind extinse, mai anunță polițiștii argeșeni.

Polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară la locuința bărbatului, fiind ridicate bunuri despre care există indicii că au fost folosite la comiterea faptelor.

ArgeȘeanul a fost reținut pentru 24 de ore, în urma probatoriului administrat, ulterior fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Propunerea unității de parchet a fost admisă de Judecătoria Pitești, care a dispus arestarea preventivă a bărbatului pentru 30 de zile, acesta fiind încarcerat, mai transmit polițiștii argeșeni care anunță totodată că cercetările continuă pentru documentarea întregii activități infracționale.

 

Foto descriptiv

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident grav cu mai multe TIR-uri! O persoană a murit!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Bradu | Corbi | Pitești

Ultimele articole