Argeș – Bărbat de 39 de ani din Mălureni reținut pentru omor!

de | 02.07.2023 12:00 | Știri, Eveniment, Importante, Județean

  • Și-a înjunghiat vecinul!

Un bărbat de 39 de ani, din Mălureni, în timp ce se afla la domiciliul vecinului său, de 67 de ani, pe fondul consumului de alcool și a discuțiilor în contradictoriu, l-ar fi înjunghiat pe acesta din urmă.

agresor cutit botosani - Argeș - Bărbat de 39 de ani din Mălureni reținut pentru omor!

Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, în baza delegării din partea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș,transmite faptul că în noaptea de 1 spre 2 iulie a.c., în jurul orei 02:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizați, prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, cu privire la faptul că, în localitatea Mălureni, în urma unui conflict între doi vecini, unul dintre aceștia a fost înjunghiat și a decedat.

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Domnești au intervenit, cu operativitate, la locul indicat și au stabilit că cele sesizate se confirmă.

Reprezentanții IPJ Argeș mai precizează faptul că cercetările au fost preluate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, împreună cu polițiștii Serviciului Investigații Criminale Argeș.

În ceea ce îl privește pe bărbatul de 39 de ani care a comis această faptă gravă, acesta a fost condus la sediul poliției pentru audieri.iar după administrarea probatoriului, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș a dispus reținerea bărbatului, pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

 

Foto descriptiv

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mălureni

Ultimele articole