Argeș: Un bărbat a murit după ce s-a răsturnat cu mașina într-un canal

de | 10.10.2023 08:10 | Județean, Eveniment, Importante

Sfârșit tragic pentru un bărbat de 60 de ani din Călinești. El a murit noaptea trecută, după ce s-a răsturnat cu mașina într-un canal, pe un câmp.

Nefericitul accident a avut loc, pe D.J. 703B, în localitatea Căteasca.

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Topoloveni, bărbatul conducea un autoturism, din direcția Căteasca către Rociu și ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a lovit o balustradă metalică de pe marginea carosabilului, după care a căzut în gol aproximativ 10 m.

La fața locului au fost mobilizate trei echipaje de pompieri cu o autospecială de intervenție și două ambulanțe SMURD, de Terapie Intensivă Mobilă și de prim ajutor calificat. De asemenea, la fața accidentului s-au deplasat și polițiștii pentru a efectua cercetări.

Ajunse la locului solicitării, forțele de intervenție au constatat că bărbatul a rămas încarcerat în interiorul autoturismului.

El a fost extras și predat echipajelor medicale, care, din păcate, nu au mai putut face nimic deoarece bărbatul nu mai prezenta funcții vitale.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs.

sursă foto ISU Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Oltean vitezoman, tras pe dreapta în Argeș!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Călinești | Căteasca | DJ 703 B | Rociu | Topoloveni

Ultimele articole