Argeș: Și-a bătut copiii în repetate rânduri! Bărbat de 50 de ani, reținut de poliție

de | 13.04.2023 14:53 | După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Rural, Știri

Argeș: Și-a bătut copiii în repetate rânduri! Bărbat de 50 de ani, reținut de poliție

Un bărbat, în vârstă de 50 de ani, din Albota a fost reținut de oamenii legii, deoarece și-a bătut copiii în repetate rânduri.

Potrivit cercetărilor desfășurate de polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albota, în perioada 25 martie-2 aprilie, argeșeanul i-a lovit în repetate rânduri pe fiul său de 13 ani și pe fiica sa vitregă.

Acum, pe numele bărbatului a fost deschis dosar penal pentru infracțiunile de violență în familie și lovire sau alte violențe.

Argeșeanul de 50 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, iar astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Reprezentanții D.G.A.S.P.C. au fost informați cu privire la această situație.

Foto Viata Libera

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Controale ITM Argeș! Amenzi în valoare de 410.800 lei

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Albota | Argeș | Pitești

Ultimele articole