Argeș: Băutura, bat-o vina! Șoferi prinși băuți la volan

de | 16.10.2023 20:14 | Județean, Eveniment

Pe lângă vitezomani, în acest weekend, se pare că nici cei care obișnuiesc să urce sub influența băuturilor la volanul mașinii nu s-au lăsat mai prejos.

Astfel, un bărbat de 31 de ani, din Pitești, a fost depistat, în cursul zilei de ieri, pe strada Maternității, în timp ce conducea un autoturism aflându-se băut la volan. Verificat cu aparatul etilotest, a reieșit o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Sub influența alcoolului a condus și un tânăr de 25 de ani, din Rucăr.  El a fost depistat pe raza localității de domiciliu de către oamenii legii, în timp ce conducea un autoturism având o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Având în vedere că rezultatul testării cu aparatul etilotest a fost peste limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, cei doi tineri au fost duși la o unitate medicală, în vederea recoltării de probe biologice de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei.

Cei doi bărbați s-au ales cu dosare penale, iar dreptul de a conduce le-a fost suspendat.

foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Nicolae Baicu, sculptorul cu drujba!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești | Rucăr