ARGEȘ: Beată la 7 dimineața, o șoferiță a intrat cu mașina într-un cap de pod

de | 12.09.2022 14:11 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

În acest weekend, polițiștii argeșeni s-au confruntat cu foarte multe situații în care șoferii au fost prinși conducând beți la volan. Mai mult, unii dintre ei au provocat și accidente rutiere.

Este și cazul unei femei de 34 de ani, din Zimnicea, județul Teleorman, care, duminică dimineața, în jurul orei 07:00, în timp ce se deplasa cu un autoturism, în localitatea argeșeană Popești, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit carosabilul și a ajuns cu mașina într-un cap de pod, dar și în gardul unei gospodării.

Doi oameni au fost răniți, atât șoferița, cât și un tânăr de 28 de ani, pasager în mașină.

Ajunși la locul accidentului, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești, au constatat că femeia se afla sub influența băuturilor alcoolice, etilotestul indicând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Femeia a fost transportată la spital pentru recoltarea probelor biologice.

În urma faptei sale, s-a ales cu dosar penal și a rămas fără permis de conducere.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Accident cu două victime în Mărăcineni

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole