Argeș: Tânărul depistat cu leucemie a murit astăzi! Înmormântarea va avea loc miercuri!

de | 07.08.2023 22:00 | Știri, Eveniment, Importante, Județean

Rareș este acum la biserica de deasupra cinematografului Lumina. La fața locului sunt prezenți colegi, prieteni, rude, familie, cunoscut și necunoscuți.

Conform surselor Ancheta,  înmormântarea va fi miercuri la prânz, slujba la biserica asta, iar înmormântarea la cimitirul din Găvana.

rares 1 - Argeș: Tânărul depistat cu leucemie a murit astăzi! Înmormântarea va avea loc miercuri!

Tânărul argeșean s-a stins la mai puțin de o lună de la aflarea veștii teribile.

Plecat la mare, la Festivalul Neversea, i s-a făcut rău și parinții l-au dus la spital, acolo unde medicii le-au dat cea mai dură veste: copilul lor are leucemie.

Impresionant, de-aseară, de la aflarea veștii, prieteni, colegi, cunoscuți și necunoscuți, s-au mobilizat într-o campanie pentru a dona sânge pentru Rareș.

Rareș avea frumoasa vârstă de 16 ani, iar în aceste fotografii apare alături de prieteni în drum spre Festivalul Neversea de la mare. Era fericit, a dansat și a cântat noapte de noapte.

WhatsApp Image 2023 08 06 at 15.27.30 e1691325039300 - Argeș: Tânărul depistat cu leucemie a murit astăzi! Înmormântarea va avea loc miercuri!

Nimic nu avea să prevestească ce se va întâmpla. Din senin gâtul lui Rareș s-a umflat și toți au crezut că are oreion. Părinții au ajuns la Constanța și au plecat cu el la București, la Institutul Matei Balș. Acolo, după mai multe teste și analize, medicii le-au dat o veste îngrozitoare: Rareș avea leucemie.

Rareș a fost trimis de urgență la Spitalul Fundeni unde este acum internat.

În urma nevoii sale vitale de sânge, prietenii s-au mobilizat pentru a-i dona.

Din păcate însă, totul a fost în zadar. Rareș s-a stins în cursul zilei de astăzi, duminică, 6 august, la mai puțin de o lună de la aflarea veștii teribile.

Acum, părinții lui Rareș au venit cu un mesaj care să anunțe tragica veste:

În urma cu puțin timp fiul nostru Rareș s-a stins din viață. Îți mulțumim Rareș pentru puținii ani petrecuti împreună. Ne-ai dăruit numai bucurii și fericire. Te iubim fiul nostru drag!”, este mesajul sfâșietor transmis de părinți.

Condoleanțe familiei!

 

Sursa Foto Background

Antena 3 CNN

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole