PSD Argeș a decis: Gheorghe Marin candidează la Băbana!

de | 18.04.2024 21:08 | Rural, Politic

Adunarea Generală a PSD Băbana l-a desemnat astăzi pe președintele organizației locale, Gheorghe Marin, drept candidat la funcția de primar al comunei. Gheorghe Marin, este un om al locului, bun gospodar, cu o experiență bogată în administrație, potrivit celor de la PSD Argeș. Nu este vorba de fostul parlamentar PSD de Argeș, Gheorghe Marin.

”Lucrurile bune se fac în echipă. Echipa PSD a dovedit că Argeșul poate fi dus pe primul loc la fonduri atrase și la investiții, iar același lucru se poate întâmpla și la Băbana. Îl vom sprijini pe Gheorghe Marin în toate demersurile pe care le va iniția în calitate de primar pentru dezvoltarea și modernizarea acestei frumoase localități care este Băbana!”, a declarat Ion Mînzînă, potrivit informării publicate.

Sursă foto: Facebook PSD Argeș.

”La Băbana e vremea faptelor!”

”Mulțumesc pentru încrederea acordată și sunt convins că voi găsi permanent în domnul președinte Ion Mînzînă și în echipa sa susținerea de care Băbana are atâta nevoie. La Băbana e vremea faptelor! E nevoie de gaze, de modernizarea drumurilor, este nevoie să aducem comuna în Asociația de Transport Metropolitan, așa cum alte localități din jurul Piteștiului beneficiază deja de transport modern de călători cu autobuze Publitrans! Toate acestea se vor putea întâmpla datorită echipei PSD!”, a declarat Gheorghe Marin, potrivit sursei citate.

”Ceea ce se întâmplă la Lerești este un adevărat fenomen!”

Sursă foto: Facebook PSD Argeș.

Totodată, miercuri, a avut loc Adunarea Generală a PSD Lerești, eveniment în cadrul căruia primarul Marian Toader a fost desemnat cu unanimitate de voturi să candideze pentru un nou mandat de primar al comunei. Potrivit informării publicate, lucrările Adunării Generale de la Lerești au fost conduse de către președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, Ion Mînzînă, care a precizat: ”Administrația condusă de Marian Toader, una dintre cele mai performante din Argeș. Mă uit pe cifre și este incredibil ce se întâmplă aici, la Lerești: proiecte de 440 de miliarde lei vechi! Ceea ce se întâmplă la Lerești este un adevărat fenomen! Este munca unei echipe, o muncă incredibilă, și asta o spune un om care știe ce înseamnă accesarea de bani europeni, accesarea de fonduri guvernamentale. Am fost și voi continua să fiu alături de Marian Toader și de gospodarii locului pentru că munca de echipă face diferența. În echipă s-au realizat toate aceste lucruri frumoase – de la alimentarea cu apă la extinderea canalizării, de la modernizarea și reabilitarea de drumuri comunale și județene la sala de sport nouă. Iar investițiile continuă la Lerești, cu fonduri alocate prin Programul ”Anghel Saligny” urmând să se facă noi lucrări la rețeaua de apă și canalizare pentru reabilitarea drumurilor.”

”O infrastructură dezvoltată corespunzător a fost obiectivul major al celor două mandate anterioare, întrucât am considerat această direcție esențială pentru creșterea economică a comunei Lerești. Este vizibil că acest obiectiv a fost atins: drumuri modernizate, rețele de utilități modernizate și extinse. Dezvoltarea economică locală și prosperitatea comunității sunt obiectivele majore și ale mandatului 2024-2028 pe care îmi propun să le ating, ca și până acum, cu sprijinul Consiliului Județean și al parlamentarilor PSD de Argeș. Îmi propun promovarea mediului de afaceri local, atragerea de investiții în industrii cu valoare adăugată (turism), promovarea atracțiilor turistice locale și a culturii locale, susținerea inițiativelor tinerilor lereșteni, toate în contextul promovării unei dezvoltări durabile.”, a subliniat Marian Toader, potrivit informării celor de la PSD Argeș.

Sursă foto: Facebook PSD Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Drumul Expres Pitești-Mioveni. În toamnă va fi gata proiectarea și urmează depunerea dosarului pentru construcție

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Băbana | Ion Mînzînă | Lerești | PSD Argeș

Ultimele articole